3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 21 Mayıs 2021 #11 trurebellion dedi: 2 kere geldiler ilki sadece ayar yaptı bir şey değişmedi diğerinde direk modemi değiştirdiler yine sonuç aynı. (tam hatırlamıyorum modem yerine başka bir şeyde değiştirmiş olabilirler.) Genişletmek için tıkla... Bundan sonra benden daha iyi bilen birisinin yardımcı olması daha iyi olur hocam. O kadar bilgili olduğum bir konu değil.
trurebellion dedi: 2 kere geldiler ilki sadece ayar yaptı bir şey değişmedi diğerinde direk modemi değiştirdiler yine sonuç aynı. (tam hatırlamıyorum modem yerine başka bir şeyde değiştirmiş olabilirler.) Genişletmek için tıkla... Bundan sonra benden daha iyi bilen birisinin yardımcı olması daha iyi olur hocam. O kadar bilgili olduğum bir konu değil.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.348 Çözümler 7 Yer Ankara 21 Mayıs 2021 #12 EkmekArasiHDD dedi: Hangi modemi kullanıyorsanız hat durumuna girin ve o kısmı ekran fotoğrafı alıp buraya atın bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam fiber internet kullandığım için sanırım göremiyorum.
EkmekArasiHDD dedi: Hangi modemi kullanıyorsanız hat durumuna girin ve o kısmı ekran fotoğrafı alıp buraya atın bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam fiber internet kullandığım için sanırım göremiyorum.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.964 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 21 Mayıs 2021 #13 trurebellion dedi: Hocam fiber internet kullandığım için sanırım göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an fiber cihazlarınız varsa göremezsiniz. Fiberde SNR, hat zayıflaması gibi değerler yer almıyor.
trurebellion dedi: Hocam fiber internet kullandığım için sanırım göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an fiber cihazlarınız varsa göremezsiniz. Fiberde SNR, hat zayıflaması gibi değerler yer almıyor.