ahmet varlı Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar normalde 60 tl ödediğim faturam bugün güncel faturamı kontrol ettiğimde 116 tl olmuştu. Bunun sebebi nedir ? Not: İnternetim sınırsız. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2014
Arkadaşlar normalde 60 tl ödediğim faturam bugün güncel faturamı kontrol ettiğimde 116 tl olmuştu. Bunun sebebi nedir ? Not: İnternetim sınırsız.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Mayıs 2014 #2 Sınırsız internet diye bir şey yok. Kotayı aşmışsındır. Firmayı ara, sana neden faturanın arttığını söylerler. Öte yandan 116 TL de yuh diyorum. Fatura ancak bir üst pakete kadar çıkabilir. Daha üstüne çıkamaz. Orada bi katakulli var gibi.
Sınırsız internet diye bir şey yok. Kotayı aşmışsındır. Firmayı ara, sana neden faturanın arttığını söylerler. Öte yandan 116 TL de yuh diyorum. Fatura ancak bir üst pakete kadar çıkabilir. Daha üstüne çıkamaz. Orada bi katakulli var gibi.
C crossmatch Hectopat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 1 Mayıs 2014 #3 Sınırsız internet yok dedin. Biraz açar mısın?
muhametsafak Kilopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 297 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 1 Mayıs 2014 #4 crossmatch dedi: Sınırsız internet yok dedin. Biraz açar mısın? Genişletmek için tıkla... Sanirim recep bey adil kullanim kotasindan bahsediyor. Ayrica bence de orda bi fırıldak dönuyo, iyi bi arastirmak gerek.
crossmatch dedi: Sınırsız internet yok dedin. Biraz açar mısın? Genişletmek için tıkla... Sanirim recep bey adil kullanim kotasindan bahsediyor. Ayrica bence de orda bi fırıldak dönuyo, iyi bi arastirmak gerek.
C crossmatch Hectopat Katılım 15 Aralık 2013 Mesajlar 392 1 Mayıs 2014 #5 Adil kullanım kotası olsa bile faturaya nasıl yansır bu? Bende superonline kullanıyorum. O yüzden merak ettim.
Adil kullanım kotası olsa bile faturaya nasıl yansır bu? Bende superonline kullanıyorum. O yüzden merak ettim.
ahmet varlı Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2014 #6 Bugün tekrar kontrol ettim tekrar eski fiyatına dönmüş. Cevaplarınız için teşekkürler.