Superonline fiber için router önerisi

Bütçe
1200
Makaleler
6
Merhaba. Başlıkta yazığım gibi Superonline fiber internet için router arıyorum, direkt interneti üzerinden kullanacağım. Hiçbir şey yapılamayan ZTE H267a routerından kurtulmak istiyorum.
Bütçem 1000-1200TL arası ve bu civarda ben kendim 3 adet router buldum buraya da linklerini atacağım. Bunlar arasından önerdiğiniz ya da sizin ekstra öneriniz var mı?

(Ürünlerin ismine tıklayarak ürün linkine erişebilirsiniz)
1: TP-Link Archer C80 (1000TL)
2: Mercusys MR70X (1200TL)
3: Tenda RX2 Pro (1250TL)

Teşekkürler şimdiden.

Evde Wifi-6 cihaz yok hocam yani evet daha sonrası için de olsa iyi olabilir ama ilk kriterim değil benim için yani mesela diğer routerın işlemcisi diyelim ya da yazılımı daha iyiyse Wifi-6 yerine tercih ederim gibi diyeyim.
Hocam ikincisi ve birincisi bilindik marka fakat birincisinin özellikleri daha düşük kalıyor. İki ile üç arasını inceleyebilirsiniz. İkincisi sizi üzmez ve büyük ihtimal modem gibi işlev görür. Router kaliteli ve iyi de indirime girmiş. Wifi 6 olmaması kötü olmuş. Fakat ileriye dönük olur hem.

Openwrt kuracak mısınız?
Açıkçası OpenWRT'nin faydalarını vs. araştırmadım yani OpenWRT kurmak kafamda yok.

Hocam ikincisi ve birincisi bilindik marka fakat birincisinin özellikleri daha düşük kalıyor. İki ile üç arasını inceleyebilirsiniz. İkincisi sizi üzmez ve büyük ihtimal modem gibi işlev görür. Router kaliteli ve iyi de indirime girmiş. Wifi 6 olmaması kötü olmuş. Fakat ileriye dönük olur hem.
Sizin bir ekstra aklınıza gelen ürün var mı peki yukarıdakilerden başka?

Açıkçası OpenWRT'nin faydalarını vs. araştırmadım yani OpenWRT kurmak kafamda yok.

Hocam başka bir önerim yok bu bütçeye alabileceğiniz en kaliteli routerlar. Üstüne daha çok para vererek başka bir router almak saçmalık olur.

Açıkçası OpenWrt'nin faydalarını vs. araştırmadım yani OpenWrt kurmak kafamda yok.

Hocam Superonline PPPoE kullanıcı adı şifreni vermediği için başka modem/router kullanamıyorsun. Ama internette PPPoE kullanıcı adı şifreni öğrenmek için bazı yöntemler mevcut ama biraz zor. Zaten PPPoE kullanıcı adı şifreni öğrensen bile internete erişebileceğin kesin değil.

Hocam Superonline PPPoE kullanıcı adı şifreni vermediği için başka modem/router kullanamıyorsun. Ama internette PPPoE kullanıcı adı şifreni öğrenmek için bazı yöntemler mevcut ama biraz zor. Zaten PPPoE kullanıcı adı şifreni öğrensen bile internete erişebileceğin kesin değil.
Kullanıcı adı şifremi biliyorum erişim sağlamayı da biliyorum hocam. Bir arkadaşın desteğiyle onları hallediyoruz şu an router kaldı önemli olan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı