Superonline fiber vs TT fiber

Bölgesel değil kardeşim işte. Saçma sapan firmalar ile anlaşma yapıp ping değerleri yükseldi. Amazon tabanlı sunuculara sahip oyunlarda 30-35 alırken şu an 60 ms alıyorum. Statik IP aldığın takdirde yine aynı bir değişiklik yok. CS:GO oynamıyordum en son 25 ping alıyordum. Statik IP ile en fazla 45 ms gördüm.
Ornekle anlatayim birde. Ayni sehirde superonline fiber kullanan arkadasim (100 mbps fiber) steam viennada 55 ping alirken ben vdsl tt altyapi ile (70 mbps vdsl) 46 aliyorum.
 
Superonline ile VPN kullanamama sorunu yaşayacağınızı bilerek alın. Ayrıca nedense oyunlarda ping daha yüksek oluyor.
 
Ornekle anlatayim bir de. Ayni sehirde Superonline fiber kullanan arkadasim (100 Mbps fiber) Steam viennada 55 ping alirken ben VDSL TT altyapi ile (80 Mbps VDSL) 46 aliyorum.
Firmaların hepsi yurt dışı konusunda birçoğu patates şu an. Superonline daha mantıklı eve kadar fiber var ise sonuç olarak 200-500 Mbps gibi hız alabilir. Türk Telekom bunu sunmuyor.
 
Firmaların hepsi yurt dışı konusunda birçoğu patates şu an. Superonline daha mantıklı eve kadar fiber var ise sonuç olarak 200-500 Mbps gibi hız alabilir. Türk Telekom bunu sunmuyor.
Zaten ilk mesajimda belirttim eger 100 mbpsleri karsilastiracak olursak tt altyapi daha mantikli diye. Tabiki 100 ustu mbps superonline daha mantikli biraz ping tt altyapiya gore artacaktir ama artmasina degecektir. Ancak 100 mbpsleri karsilastiracak olursak tabiki tt altyapi.
 
Superonline fiber mi? Türk Telekom fiber mi?
İkisinin de altyapısı var fiyatı önemli değil. Fiber altyapıda fark olur mu? İkisi de FTTH kurulacak.
Bu benim 1000 Mbps Superonline fiberim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (68).png
    Ekran Görüntüsü (68).png
    28,7 KB · Görüntüleme: 75
  • Ekran Görüntüsü (66).png
    Ekran Görüntüsü (66).png
    345,7 KB · Görüntüleme: 59
Zaten ilk mesajimda belirttim eger 100 Mbps'leri karsilastiracak olursak TT altyapi daha mantikli diye. Tabii ki 100 ustu Mbps Superonline daha mantikli biraz ping TT altyapiya gore artacaktir ama artmasina degecektir. Ancak 100 Mbps'leri karsilastiracak olursak tabii ki TT altyapi.
Türk Telekom istersen 1000 Mbps ile karşılaştır yine patates.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı