Superonline fiber yalan mı?

Bence single multi test olayını kafaya takmayın. Sizin için önemli olan indirme hızınızın normal duruma getirilmesi. Steam, Epic, Origin Microsoft, Youtube indirmeleri vb gibi. Tabi ki indirme hızları sunucuya göre değişmektedir, ama sizin durumda bir sıkıntı var. teknik destek çağırmalısınız. Bu arada SSD kullanıyorsunuz değil mi?
Evet hocam m2 ssd kullanıyorum ve yazma hızı baya yüksek bir ssd.

Dediğim gibi sizin bağlantıda bir sorun var. Müşteri hizmetleri ile görüşün. Az önce CS GO Global indirdim ve bu şekilde iniyor. Bu durum oyuna ve platforma göre değişiyor. Ama genelde 90MB/s ile 117 MB/s arası indirme yapıyor.
Ekran Görüntüsü (4).png

Dediğim gibi sizin bağlantıda bir sorun var. Müşteri hizmetleri ile görüşün. Az önce CS GO Global indirdim ve bu şekilde iniyor. Bu durum oyuna ve platforma göre değişiyor. Ama genelde 90MB/s ile 117 MB/s arası indirme yapıyor. Eki Görüntüle 1417179
Desteğiniz için teşekkür ederim. Teknik destek ile anlaşmaya çalışacağım ama bu tarz şeyleri hep dodgeluyorlar speedtest multide giga gözüküyor mu gözüküyor steami bilemeyiz falan diyorlar. Hatta saçma sapan isterseniz bir ping atın falan diyorlar.
Satış elemanı da şimdi kıl eksikliği ile alakalı olabilir dedi? Bu ne demek ki?

Hocam yüksek ağ genişliği sağlayan VPN hizmetlerini denediniz mi? VPN ile indirme yapmaya çalıştığınız zaman nasıl sonuçlar alıyorsunuz? Ben de yakın zamanda 500 mb/s paketine geçiş yapmayı planlıyorum. Beni güncellerseniz çok sevinirim.

Hocam yüksek ağ genişliği sağlayan VPN hizmetlerini denediniz mi? VPN ile indirme yapmaya çalıştığınız zaman nasıl sonuçlar alıyorsunuz? Ben de yakın zamanda 500 mb/s paketine geçiş yapmayı planlıyorum. Beni güncellerseniz çok sevinirim.
Premium bir vpnim yok ondan VPN konusunu pek test edemiyorum ne yazık ki. Benim size tavsiyem 200 ya da 500mbpslik paket olur eğer illa bu firmadan alacaksanız ve bölgenizde bundan daha iyisi yoksa tabiki. 1000 kimse kesinlikle almasın zaten internet dünyası da o kadar hızlı değil hele bir de benim durumdaki gibi limitlemeler ile karşılaşısanız pek bir anlamı olmuyor. Galiba fiyatı da düşününce zaten en mantıklısı sizin seçtiğiniz 500mbpslik paket.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı