Rehber Superonline HG255s Fiber şifresi öğrenme

Hocam bende de HG255s var değiştirmek istiyorum fakat değiştirmiyorlar. Wifi sıkıntılı. Nasıl başardınız değiştirmeyi?

WAN portu yok bende, ne yapsak?
Nokia G2426G-A.

Dediklerinizi harfiyen yerine getirdim ama en son komutu yazdıktan sonra hiçbir şey olmuyor. Yarım saat bekledim yine de gelmedi şifrem. Sadece şifreye ihtiyacım var @fiber kullanıcı adımı biliyorum zaten, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten kendi kendine bir şey olmayacak belirli bir süre sonra durduracaksınız işlemi ve orada kendiniz elle arayacaksınız şifreyi. Örnek görsele göz atmayı unutmayın.

Dediğiniz her şeyi yaptıktan sonra bekliyorum ama herhangi bir ilerleme olmuyor o kodların olduğu ekranda. eğer daha sonrasında herhangi bir şey gelmiş olsa içerisinden şifreye bakacağım ama ilerleme olmuyor.
Ekran bu şekilde kalıyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Zaten kendi kendine bir şey olmayacak belirli bir süre sonra durduracaksınız işlemi ve orada kendiniz elle arayacaksınız şifreyi. Örnek görsele göz atmayı unutmayın.

Dosya Ekleri

• örnek.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 270
Son düzenleyen: Moderatör:

Komutları yanlış yazıyorsun o yüzden hata alıyorsun. Lütfen harf harf dikkatli yaz.
--------

Kusuruma bakma düzgün bakmamışım, hatalı yazdıktan sonra düzgün yazmışsın. Bu kodlarla dinlemeye başladıktan sonra modemi fişe tak, eğer modemi bunları yapmadan önce çalıştırıyorsan o yüzden bir şey görmüyor olabilirsin. Eğer her şeyi sırasıyla yaptıysan bir şeyler yakalamış olman gerek.

Merhaba, öncelikle detaylı anlatım için teşekkürler. Bende AC1200 modeli var fakat sizin bahsettiğiniz router kısmını bulamadım. Elimde WAN şifresi var lakin mac klonlama kısmını ve ID PW yi düzgün girsem dahi bağlantı sağlayamıyorum. Router modunu görselde gösterme şansınız var mıdır acaba?

"Bu dosya" isimli aracın orjinal web sayfası var mı? Oradan indirmek istiyorum.

Son düzenleme:
"Bu dosya" isimli aracın orjinal web sayfası var mı? Oradan indirmek istiyorum.

Ubuntu Server:

Teker teker ihtiyacın olan paketleri ve ayarları kurmaya uğraşmaman için konu sahibi hazır sanal makine imajı vermiş.

Dün bu videodaki yöntemi denedim ama işe yaramadı.
https://youtu.be/W8kOC4CSLP8

İlk kodu girdikten sonra No such device" uyarısını gösteriyor. Diğer kodu girip beklesem bile bir şey olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…