Rehber Superonline HG255s Fiber şifresi öğrenme

Maalesef telefon+tv olduğu için bir öneride bulunamayacağım ama aldığınız cihazda "MAC clone" özelliğinin olduğundan emin olun ya da DDWRT yüklenerek bu özelliği elde edebildiğinden. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam Superonline MAC adresini de kontrol ediyor. Ben Tv ve telefon kullanmadığım için Keenetic router tercih ettim.
Ubsol dosyasinin linkleri calismiyor. Dosyasi varsa baska bir yere yukleyebilir misiniz?
Link yenilendi.

Yöntem sadece HG253 modelde mi işe yarıyor? HG255S model de şifreyi elde edebiliyor muyuz?

Merhaba. Evet TV sorununu çözemedim D dediğiniz gibi. Yeni kaliteli bir Modem alıp bridge Mode Huawei üzerinden TV ve telefon hizmetini wifi yi kapatıp yeni modem üzerinden sadece wifi ile İnternete çıksam nasıl olur. Çok pahalı olmayan ama çekim sorunu yaşamayacağım ne önerirsiniz. Teşekkürler

Şahsen ben SOL modemlerin kablolu özelliklerini de beğenmediğim için hiç bridge olayına yönelmedim maalesef. Ayrı bir konu açıp bu sorunuzu sorarsanız daha net cevap alırsınız muhtemelen.

Öncelikle bu kadar detaylı bir rehber hazırladığınız için çok teşekkür ederim @Slyvio Borin
Herşeyi hazır bir şekilde sunmuşsunuz, şifreyi bulmak 5 dakikadan daha kısa sürdü toplamda...

Bir katkıda bulunayım. Rehberin HG255s için olduğunu belirtmişsiniz ama ben ZTE h267av2 ile işlemi sorunsuzca gerçekleştirdim.

Zaten teorik olarak routerdan bağımsız bir işlem anladığım kadarıyla. Sanal Linux PC üzerinde pppoe servera login olmayı, şifrelenmemiş kullanıcı/şifre bilgisi göndererek deneyen tüm routerlar için rehberiniz işe yarayacaktır diye düşünüyorum.

Son olarak, öğrendiğim şifre ile Asus RT-N18U ile direkt olarak bağlantı yaptım. MAC Clone işlemi gerekmiyor. FTTB bağlantı, eve Ethernet geliyor...

Tekrar teşekkürler...

@Sirjohn78 İltifatlar için teşekkür ederim ancak dosyaların vs sahibi ben değilim, sadece internette bulduğum bu yöntemi biraz daha düzenli halde sunmaya çalıştım. Dediğiniz gibi bu yöntem sadece bu modele özel değil. MAC clone olayı ise Superonline kullanıcılarına özel olarak her ihtimale karşı yapılan bir şey. Umarım işinize yaramıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…