Superonline ile Discord'a girilemiyor

ertugrul5678

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün itibarıyla Türk Telekom'dan Superonline fibere geçtim Discord'a giremiyorum. Önceden goodbye ile giriyordum şimdi giremiyorum ne yapacağım?

GoodbyeDPI Türkiye'nin diğer alternatiflerini denediniz mi?

Bunu deneyebilirsiniz.

Türk Telekom'dan Superonline fibere geçtim
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum potansiyel bir S*peroffline mağduru olduğunuz için.

Sorununuza çözüm olarak ise SplitWire uygulamasını öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam niye öyle dediniz? Ben çok büyük bir umutla geçtim önceki internetim Türk Telekom 50 Mbps idi 500 TL şu an 900 TL ödüyorum. 6 ay sonra 1100 TL 1000 Mbps desteği fiber TV+ vs. neden öyle dediniz?

Arkadaşlar denedim sadece alternatif 4 giriyor ama onda da CMD'yi açık tutmak gerekiyor otomatik olmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam niye öyle dediniz?

Superonline ile yaşadığım sorunların sadece bir kısmını bu konuda anlattım. Daha niceleri de var. Son birkaç gün taahhütümüz kaldı, biter bitmez kurtulmayı düşünüyorum.

Service_install diye seçenekler var ondan alternatif 4Ü bulup çalıştır. Servis olarak kurar. Arka planda çalışır bu sayede GoodbyeDPI. Bir sorun yaşadığında da Görev Yöneticisi'nden kapatırsın.

Hocam arkadaşlarımın çoğu memnun şu an bizim apartmanımıza geleli 1 ay oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…