Sentroteria
Hectopat
- RAM
- 16
- Ekran kartı
- 3060
- Anakart
- h510m-a pro
- İşlemci
- i5 10400f
Öncelikle doğru konuda mı açtım bilmiyorum ancak, bu sorunu sadece Overwatch ile yaşıyorum ve 2-3 maç sonra yaşıyorum. Overwatch forumlarına da yazdım ancak hiçbir şekilde destek alamadım. Bilgisayarı sıfırladım, modemi kapatıp açtım, oyunu farklı dizine hem battle.net'den hem de Steam'den indirip denedim ancak hiçbir şey sorunumu çözmedi. Bu sorunu daha önce de yaşamıştım ve Superonline'ı aradığımda bir hanımefendi 'biz onlara yardımcı olamıyoruz ama isterseniz (adını hatılayamadığım bir şeyleri) güncelleyelim.' dedi. Sorunum bundan sonra da devam etti ancak sonraki gün durup dururken düzelmişti. Tekrardan başladı ve bu sefer diğerinden daha da uzun sürüyor. Olay sadece Overwatch oynarken başıma geliyor ancak bazen bazı sitelerin yüklenme süreleri de uzayabiliyor. Bu linkte yaşadığım sorunu gösteren bir video var. Videoda sadece pingimin arttığı kısım var ancak hemen öncesinde 70ms ile bir oyun oynadım ve yenisine girdiğimde videodaki gibiydi. Ekte ayrıca paket kaybımın olmadığını gösteren CMD verisi ve Speedtest sonucum var. Olayın benden mi yoksa Superonline taraflı mı olduğunu merak ediyorum.