Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
- Meslek
- Uçak Teknikeri
Arkadaşlar iki yıl önce evime Superonline bağlatmıştım ve bana 8Mbps hız veriyorlardı maximum, daha sonra bu yazın başı interneti kapattırdım ve ağustos 2019'da tekrar açtım ve bana dedikleri "altyapınız 6Mbps destekliyor" durumu anlattım dedim 3 ay önce 8Mbps verirken şimdi ne oldu? Onlarda şu an böyle dediler, tamam dedim. Fiber evin önünden geçiyor ve yazdan beridir uğraşıyorum hala bağlamadılar. Sonra bugün tesadüfen milenicomdan altyapı testi yaptım ve Türk Telekom bana 33Mbps hız verebiliyormuş. Bunun üstüne TT aradım ve altyapım ne kadar destekliyor diye sordum ve bana 35Mbps dediler. Bunun üstüne Superonline aradım ve sordum ne kadar destekliyor adamın bana dediği şu "ADSL'de 16Mbps VDSL'de 24 Mbps" bunu duyunca çıldırdım. Ben bunca zaman sürekli aramama rağmen altyapım ne kadar destekliyor diye sorduklarımda 6Mbps dendi. Ve şimdi 24Mbps'lik üst pakete geçmek için bir 12 ay daha taahhüt ve ekstra 30 TL istiyorlar. Siz siz olun servis sağlayıcınızı arayın ve şu an kaç Mbps destekliyor tekrar sorun (düşük hızı olanlar için). Ama altyapı testini genel olarak yapmasını isteyin. Şu anki faturam 80TL ve VDSL için 110TL istiyorlar. Santrale uzaklığım 600 metre.