Superonline internette paket kaybı oluyor

alex745alejandro

Hectopat
Daha fazla  
Superonline 200 Mbps paket kullanıyorum, taahhüdün bitmesine 30 gün kaldı. Valorant’ta maça girince banko ilk el çık gir yapıyorum, oyun içinde de oluyor. Bir anda pingim 1300’lere fırlıyor, 5000 paket kaybım oluyor. Kardeşimde de oluyor. 6 kere aradım, 1-2 saat düzelip tekrar aynı sorun devam ediyor. Sizce sözleşme yenilemeli miyim, yoksa paket/firma öneriniz var mıdır? Kabloları da yeniledim bu arada.

Superonline 200 Mbps paket kullanıyorum, taahhüdün bitmesine 30 gün kaldı. Valorant'ta maça girince banko ilk el çık gir yapıyorum, oyun içinde de oluyor. Bir anda pingim 1300'lere fırlıyor, 5000 paket kaybım oluyor. Kardeşimde de oluyor. 6 kere aradım, 1-2 saat düzelip tekrar aynı sorun devam ediyor. Sizce sözleşme yenilemeli miyim, yoksa paket/firma öneriniz var mıdır? Kabloları da yeniledim bu arada.

Konu dışı ne kadar fiyat ödüyorsunuz? Biz 550 TL verip 20Mbps kullanıyoruz

Konu dışı ne kadar fiyat ödüyorsunuz? Biz 550 TL verip 20Mbps kullanıyoruz.

Hocam biz 430 veriyoruz.

Merhaba ardağınızda santralde hız güncellemesi yaptınız?(yani sana gelen hız kaç gözüküyor?)

Aradığımda birkaç güncelleme gelmiş yaptık falan dediler Speedtest yaptığımda 900Mbps civarı alıyorum.

Kablolari yeniledim derken modeme gelen kablolardan mi bahsediyosun yoksa Ethernet kablosundan mi?

Modeme gelen ve modemden bilgisayarlara gelen Ethernet kablolarını.

Merhabalar modemden pc ye gelen kablo bağlantı hızına baktın mı? Örnek olarak ekran görüntüsü atıyorum. Benim kablo 1000 mbps destekliyor. standart ethernet kablosu 100 mbps geçmiyor.
1755193172028.png
1755193172028.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı