Superonline LoL pingi 2000 oluyor

ulubey

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2019
Mesajlar
79
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Cyber Criminal
Öncelikle herkese merhabalar, LoL oynarken oyuna ilk girişte sunucuya bağlanamadınız diyor ekran siyah kalıyor tekrar bağlan dediğimde ekran geliyor fakat ping 2000 oluyor. İstemciyi kapatıyorum baştan açıyorum oyuncular oyuna bağlandıysa ping düşüyor ve ben oyuna 19 sabit ping ile bağlanıyorum İnternet hızım: 100 Mbps - Upload hızım: 5 Mbps. Superonline kullanıcısıyım fakat Vodafone fiber altyapısını kullanıyor. Fiziksel bütün testleri yaptım bilgisayar ile ilgili bir sorun yok farklı internetten girince gayet rahat oynuyorum. Hız testlerim gayet başarılı çıkıyor fakat hız testlerinde İstanbul'a ping atınca 5 Mbps çıkıyor Ankara'ya ping atınca 100 Mbps alıyorum kısacası sorun tam olarak nedir? Çözüm ne olmalıdır?
 
Bende Superonline kullanıyorum ve aynı sorunu LoL'de şu aralar yaşamaya başladım. Bireysel bir şey değil sanırım genel bir sorun bu aralar.
Bende anlamadım 3-4 gündür düzgün bir şekilde bağlantı kuramadım hep gir çık gir çık baydı ranked atamıyorum oyüzden . Umarım en kısa zamanda çözülür ve çözüm bulursam buradan paylaşırım.
 
Hocam şimdi girdim 1 maç sorun yoktu pingimde. Daha öncelerde olduğu gibi sabit 12. Sanırım hava olaylarından dolayı öyle bir sorun oldu.
 
Öncelikle herkese merhabalar, LoL oynarken oyuna ilk girişte sunucuya bağlanamadınız diyor ekran siyah kalıyor tekrar bağlan dediğimde ekran geliyor fakat ping 2000 oluyor. İstemciyi kapatıyorum baştan açıyorum oyuncular oyuna bağlandıysa ping düşüyor ve ben oyuna 19 sabit ping ile bağlanıyorum internet hızım: 100 Mbps - upload hızım: 5 Mbps. Superonline kullanıcısıyım fakat Vodafone fiber altyapısını kullanıyor. Fiziksel bütün testleri yaptım bilgisayar ile ilgili bir sorun yok farklı internetten girince gayet rahat oynuyorum. Hız testlerim gayet başarılı çıkıyor fakat hız testlerinde İstanbul'a ping atınca 5 Mbps çıkıyor Ankara'ya ping atınca 100 Mbps alıyorum kısacası sorun tam olarak nedir? Çözüm ne olmalıdır?

Aynı sorunu yaşıyorum, bire bir. İnternetim 200 Mbps Superonline, nasıl çözdünüz acaba? Bir de ekstra google da arama yaparken ara ara chrome kapatıp açmak gerekiyor belki sizede oluyodur.. (format atıldı ve evdeki başka bilgisayarlarla da denendi)
 

Geri
Yukarı