Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 389 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #1 Aylar önce DNS değiştirmiştim. Bugün modemi sıfırladım, şu anda o yeri bulamıyorum. Yardımcı olur musunz? Roblox Discord vs. için . Gqkmen42 dedi: Aylar önce DNS değiştirmiştim. Bugün modemi sıfırladım, şu anda o yeri bulamıyorum. Yardımcı olur musunz? Roblox Discord vs. için . Genişletmek için tıkla... . Gqkmen42 dedi: Aylar önce DNS değiştirmiştim. Bugün modemi sıfırladım, şu anda o yeri bulamıyorum. Yardımcı olur musunz? Roblox Discord vs. için Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl öne çıkartabilriim Son düzenleme: 8 Eylül 2025
Aylar önce DNS değiştirmiştim. Bugün modemi sıfırladım, şu anda o yeri bulamıyorum. Yardımcı olur musunz? Roblox Discord vs. için . Gqkmen42 dedi: Aylar önce DNS değiştirmiştim. Bugün modemi sıfırladım, şu anda o yeri bulamıyorum. Yardımcı olur musunz? Roblox Discord vs. için . Genişletmek için tıkla... . Gqkmen42 dedi: Aylar önce DNS değiştirmiştim. Bugün modemi sıfırladım, şu anda o yeri bulamıyorum. Yardımcı olur musunz? Roblox Discord vs. için Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl öne çıkartabilriim