Superonline oyunlara bağlanırken 1500 ms ping veriyor

Merhaba arkadaşlar her yolu denedik sorun aynı devam ediyor.Bir şey fark ettim vpn açtığımda bu durum yaşanmıyor sadece vpn ile giriş yapılabiliyor şaka gibi tüm oyunlara vpn ile girebiliyorum.

Merhaba arkadaşlar her yolu denedik sorun aynı devam ediyor.Bir şey fark ettim vpn açtığımda bu durum yaşanmıyor sadece vpn ile giriş yapılabiliyor şaka gibi tüm oyunlara vpn ile girebiliyorum.
1.1.1.1 1.0.0.1 DNS adreslerini kullanabilirsin. Ben bunları kullandıktan sonra bağlantım daha stabil oldu sanki. Ben de Superonline fiber kullanmaktayım.

1.1.1.1 1.0.0.1 DNS adreslerini kullanabilirsin. Ben bunları kullandıktan sonra bağlantım daha stabil oldu sanki. Ben de Superonline fiber kullanmaktayım.
İnternet hızında, ping değerlerinde veya bağlanmada hiç bir sorun yok. Sadece VPN olmadan oyunlara bağlanmıyor.Hepsi yükleme ekranında kalıyor bunun nedenini çözemedim güvenli internetide kapattık ama sorun hala devam ediyor.Statik İpde aldık yine aynı yine aynı.DNS deneyeceğim umarım düzelir.

DNS'leri modeme mi girdin?
evet girdim modemden değil tcp kısmında ağ ayarlarından giriş yaptım çıkarken doğrula kısmından.Ama her hangi bir düzelme olmadı. Şu an sorun şu sanki güvenli internet varmış gibi oyunları engelliyor kapalı olmasına rağmen.Ancak vpn ile giriş yapabiliyorum. GTA5 zaten siteye girmiyor direk şaka gibi anlamış değilim nedenini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı