Superonline TTNEt altyapısını mı kullanıyor ?

temel52

Hectopat
Daha fazla  
Binamızda Ttnet'in fiber altyapısı var.Superonline daha cazip geldiği için Ttnet istemiyorum. Superonline Ttnetin altyapısını mı kullanıyor? Kendi altyapısını kullanıyorsa nasıl altyapı döşemelerini sağlayabilirim?Fiber altyapı ile alakalı eposta attım ve benle resmen dalga geçti turkcell. Hiç ilgilenmediler.

Süperonline'ın kendi Fiber altyapısı vardır. TTNET ile bir alakası yoktur. Senle ilgilenmemeleride yaşınla alakalı. Aile büyüklerinden birine söyle, Müşteri Hizmetleri'ni arayın.

Süperonline'ın kendi Fiber altyapısı vardır. TTNET ile bir alakası yoktur. Senle ilgilenmemeleride yaşınla alakalı. Aile büyüklerinden birine söyle, Müşteri Hizmetleri'ni arayın.
Hocam binada süperonline olduğunu nasıl anlayacağız babam bana var dedi ama binaya girdiğinde elektrik sayacının yanında bir kutu daha var ama üzerinde birşey yazmıyor ve içinde turuncu ve siyah kablolar var bu mu süperonline?

Tüm internet sağlayıcıları Türk Telekom'un altyapısını kullanmaktadır. Superonline sadece fiber altyapısı olarak bağımsız çalışmaktadır.

Not: Bilmeyen arkadaşlar sallama yorum yazmasın lütfen, insanların akıllarını karıştırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı