Böyle gözüküyor hocam. Nedir bu?göknet üzerinden altyapı sorgulaması yapın bi de. orada daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz
ancak yine de günün sonunda müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz en sağlıklısı olacaktır
Yok hocamhız değerlerinin de yazması lâzım normâlde. başka bişi yazmıyo mu sayfanın herhangi bi yerinde?
Merhaba, güncel olarak 200Mbit Superonline internet kullanıyorum. Superonline sitesine altyapı sorguladığım zaman sadece fiber mevcut diyor. Sizce 1000 Mbit veya 500Mbit desteği var mıdır?
200 alıyorsan zaten sol fiber kullanıyorsun demektir. Burada olay şu eğer altyapın FTTB fiber ise, Superonline en fazla 200 Mbps satıyor, FTTH fiber ise 1000 alabilirsin. Bu nasıl anlarım dersen şu anki internetinde eve CAT6 kablo geliyorsa FTTB, eve krem rengi ince fiber kablo geliyorsa altyapın FTTH demektir.
Konudan tamamen bağımsız adresinizde Türk Telekom fiber altyapısı da bulunuyor. Bu da aynı şekinde FTTB'ya da FTTH olabilir.
FTTB ise maksimum 100, FTTH ise 1000 hız destekler. Bunu nasıl öğrenirim derseniz şuradan altyapı sorgusu yapın. 1000 (fiber) diyorsa FTTH demektir.
![]()
Comnet – Toptan
Comnet, yüksek bant genişliği, düşük gecikme süresi ve öngörülebilir yanıt hızı ile yüksek performanslı hizmetler sunar.www.comnet.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.