Superonline'da düşen internet hızı için ne yapılabilir?

LyXSxr

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Crucial 16GB Ram DDR4 CL15
Meslek
Otomotiv Tamircisi
Evet arkadaşlar H3600 V9 ve Superonline kullanıcısıyım internet hızım düşüşlerde müşteri hizmetlerini aradığımda başından savdılar ve teknik ekibi yollayacağız deyip kapattılar 1-2ay geçti gelen giden yok aradığımda ise aynı bahaneler bu hafta içinde gelecek vesaire. İnternet hız testimi atacağım normalde 1 Gbps olan internetim şu an bu halde sorun benden mi başına gelen varsa modem arayüzünde veya modemde yapabileceğim bir şey var mı? Bu arada Ugreen CAT6e Slim kablo kullanıyorum.

Merhaba, kablolu bağlantıyla bağlıyken tarih ve saat görünebilecek şekilde hız testinin ekran görüntüsü alın. Daha sonra açık ve kısa bir şekilde BTK'ya şikayette bulunun. Gelecek çözüme itirazda bulunun, daha sonra 2. kez çözüme itirazda bulunursanız BTK olaya müdahale ediyor ve büyük ihtimal sorununuz çözüme kavuşuyor. 2024 şubat ayında ben denedim ve böyle çözülmüştü.

Pazartesi günü Superonline merkezine gideceğim eğer düzeltilmezse dediğiniz şikayette bulunacağım. Parayı 1saat geç yatırayım alacaklı gibi SMS atıyorlar.

Pazartesi günü Superonline merkezine gideceğim eğer düzeltilmezse dediğiniz şikayette bulunacağım. Parayı 1saat geç yatırayım alacaklı gibi SMS atıyorlar.

Umarım düzeltirler hocam. Ama Superonline sıkıntılı bir internet sağlayıcı. Ben taahhüdüm bitince başka bir internet sağlayıcıya geçtim kurtuldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…