Superonline'da VPN'e bağlanınca internet kesiliyor

Batuhanea

Centipat
Daha fazla  
VPN'lerde bağlı gözükmeme rağmen hiçbir şekilde internet bağlantısı alamıyorum. VPN'in browser eklentisi ya da Windows uygulaması olarak kullanılması sonucu değiştirmiyor.

Denediğim VPNler: Proton, Mullvad, Adguard, Warp, Warp Zero Trust, SecureDNS Proxyleri ve OpenVPN configleri.
Denediğim adımlar: Malwarebytes ile virüs taraması yapmak, Antivirüs ve firewallları kapatmak, netsh int ip reset gibi CMD komutları ile bağlantı ayarlarımı sıfırlamak, modem ve bilgisayarımı resetlemek, GoodByeDPI kullanmak, sağlayıcı arayüzünden aile kısıtlamasını kontrol etmek, müşteri hizmetlerini aramak.
Denediğim DNSler: Google DNS, Cloudflare DNS, Adguard DNS, Otomatik.
Wifi üzerinden telefonum ile WARP'a bağlanabiliyorum.

VPN açtıktan sonra CMD'ye ping 8.8.8.8 yazdığımda dönüş alıyorum; ilki VPN'siz ikincisi Proton VPN açıkken fakat internet bağlantım yine de yok.
Bunun DNS sorunu olabileceğini okuyup şuradaki komutlar ile resetledim fakat yardımcı olmadı.
1729816656091.png

Maalesef Superonline kullanıyorum. Bilgisayarım ethernet kablosu ile bağlı.
Araştırmalarım sonucu bulduğum neredeyse her şeyi denedim. Daha teknik forumlarda port ve loglar ile ilgili sorular vardı fakat onları kontrol edecek kadar teknik bilgim yok. Birçok Superonline sansür konusunda herkesin önerisi VPN olduğu için ve bu sorunu dile getiren görmediğim için sorunu kendi sistemimde arıyorum, sorun tamamen Superonline kaynaklı ise yapacak bir şey yok.

Çözüm öneriniz varsa deneyebilirim ya da gereken başka bilgiler gerekirse gönderebilirim.

Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı