Superonline'dan Millenicom'a geçilir mi?

messi92

Yoctopat
Superonline fiber kullanıyorum. Sözleşme bitimine az kaldı ve uzatmak istemiyorum. Daha önce Vodafone kullanmıştım bunu da istemiyorum.
Tek şansım Superonline altyapısından fiber veren yerler, 100Mbps istiyorum çünkü. Geriye bildiğim D-Smart ve Millenicom kalıyor.
Millenicom sitesinde altyapı sorgulattığımda 100Mbps alabileceğim yazıyor.

Eğer Millenicom'a karar vermezsem D-Smart internet+TV geçeceğim gibi. Millenicom olursa da Millenicom + Digitürk düşünüyorum.

Eskişehir'de Millenicom bayisi arattım Google'da ama bulamadım. Bu kötü oldu. Eğer bir sorun yaşarsam teknik ekip işi ne olacak? Günlerce internetsiz kalma ihtimalim var mı çünkü hiç böyle bir şey neredeyse olmadı şimdiye kadar?
Superonline bırakınca tvplus+modem vs hepsini vereceğim ve modemsiz kalacağım. Ama apartmanda Superonline fiber kutusundan gelen modeme bağlı fiber kablo duracak. Modem işi nasıl olacak? Verecekleri modemi bu kutudan eve gelen fiber kablosuna nasıl takacağım? Modemi nasıl yollayacaklar veya Millenicom bırakmak zorunda kalırsam nasıl iade edeceğim?

Ayrıca kafama takılan sorular. Burası iyi bir firma mı yani güvenebilir miyim? Bulunduğum şehirde bir yerleri olmaması sıkıntı yaratır mı? (teknik ekip vs)
Millenicom'a aylık ödemeleri bankaya otomatik talimat verebilecek miyim?
Sitesinde adresimde her ne kadar 100Mbps aldığım yazsa da bunu başvuru sırasında tekrar kontrol edecekler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda 100Mpbs'lk superonline paketi kullanıyorsanız millenicom'a geçtiğinizde de aynı hızı alırsınız. Millenicom'a geçtiğinizde bir tık daha yüksek ping alabilirsiniz. Onun haricinde bulunduğunuz yerde millenicom bayisi olmasına gerek yok. Bütün teknik destek işlerini superonline ekibine yönlendiriyorlar. Superonline ekibi gelip kurulumu veya teknik desteği sağlıyor. Size superonline modemi verirler. Aynı şekilde iptal etmek istediğinizde superonline bayisine modemi teslim edebilirsiniz. Son olarak millenicom online işlemler sayfasında otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.

Hocam sorun yaşarsınız Superonline ekibi geliyor merak etmeyin. Ama şunu da unutmayın başka bir firmanın ürünlerini alt firmadan kullanıyoruz. Bende sizin gibi Superonline altyapısından millenicom kullanıyorum. Sorun yaşamadığınız sürece sıkıntı yok. Ama sorun yaşarsanız millenicom nedense Superonline ekibine ulaşmakta sorun yaşıyorlar. Şöyleki benim yaşadığım sorunda 2 günde ancak geldi Superonline ekibi.
Onun dışında arkadaşında dediği gibi 3-5 ms ping fazla oluyor. Başka da bir sorun görmedim açıkçası .

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Şu an Superonline'da 200Mbps kullanıyoruz ama bu hüsran oldu. Neden? Çünkü benim bilgisayar haricinde evde televizyon+laptop vs hiçbiri 200 hızı desteklemiyor, hepsi en fazla 100Mbps destekliyor bu yüzden 100Mbps hız yeterli olacak.

Daha önce Superonline alt yapısından Vodafone kullanmıştık. Bu başlarda biraz üzse de son 7-8 ay 1 kere bile sıkıntı çıkmamıştı. Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla bundan kötü olmayacak umarım Millenicom'da.

Zaten Superonline altyapısı olduğu için seçeneklerim kısıtlı. Dsmart yerine Millenicom + Digitürk bağlatmayı düşünüyorum. Güzel olur inşallah Millenicom + Digitürk sinema paketi ikilisi. Sonra her zamanki gibi aylık ödemeyi bankaya talimat verip hiç uğraşmak istemiyorum kendim.

D-Smart tavsiye etmiyorum, sebebi de hem pahalı hem de kalitesiz hizmet sunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı