Supplement evde spor için alınır mı?

nSD3V1L

Femtopat
Selamlar güncel olarak 87 kilo 1.76 boyundayım. Biraz kilolu olduğum söylenebilir ama sadece belimde biraz varlığı hissediliyor.

Evde spor yapmaya başladım yaklaşık 1-1.5 aydır düzgünce yapıyorum. Elimde direnç lastiğim Z barım düz barım 2 tane dumbbelim ve bu barlara geçebilecek 4 tane 2.5kg 4 tane 5kg ağırlıklarım bulunuyor. Bunlarla beraber güzel egzersizler yaptığımı düşünüyorum.

Genellikle kahvalıtıyı sandviç yumurta ile geçiştirip öğlen dışarıda yiyip (çıtır tavuk, iskender, hamburger gibi) akşamları sadece güzel protein alabiliyorum.

Bundan dolayı takviye whey protein almam mantıklı mıdır acaba? Sorum bu olacaktı. Bir de önerileriniz varsa spor veya programla ilgili onları da belirtirseniz sevinirim.

Bu paket şu anda toplam 750 TL civarı yapıyor kod ile. Fiyatını gayet uygun gördüm.

Proteini kilonun yaklaşık 2 katı kadar alman gerek. Protein tozu bir supplementten ziyade bir gıda takviyesidir yani eğer günlük protein ihtiyacını karşılıyorsan almana gerek yok ancak yeteri kadar protein alıyorsan kullanmanda bir sakınca yok. Bcaa'ya gelecek olursak bcaa yeni başlayanlar için zararlı olabilecek bir enerji verici, genellikle ağır idmanlardan önce kullanılır. Eğer enerji istiyorsan kahve veya şekersiz enerji içecekleri tüketebilirsin.

Günlük ihtiyacım kadar protein almadığımı düşünüyorum örnek olarak bugün yaklaşık zorlasak 70-80gr portein alabilidim. Ek olarak kilo vermek istediğimden bazen öğün atlayabiliyorum.

Bence pek gerek yok sabah 3 yumurta yiyip öğle protein oranı daha yüksek gıdalar tüketirseniz akşam da proteinizi alıp ihtiyacınızı karşılamış olursunuz.

Günlük ihtiyacım kadar protein almadığımı düşünüyorum örnek olarak bugün yaklaşık zorlasak 70-80gr portein alabilidim. Ek olarak kilo vermek istediğimden bazen öğün atlayabiliyorum.
Protein alımını artırman gerekiyor. Şuanda protein tozu kullansan bile günlük 3 ölçek alman lazım, o yüzden bol proteinli beslenmeye dikkat et. Ayrıca kalori sayımına dikkat ettiğin sürece öğün atlamana da gerek yok.

genelde dışarıda olduğum için pek ihtayıcımı karşılayamıyordum ondan hani günde 1 ölçek ile tamamlayabilirim diye düşünmüştüm. Bcaa konusunda fazla bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…