swozzy0
Femtopat
Daha fazla
Çok teşekkür ederim detaylı şekilde tavsiyeleriniz için sitrüllin malat kullandım 4ay önce 200mg kafein haplarıyla beraber enerjiklik olarak gözle görülür verim alamadım şuan hazır elimde varken preyi bitirip 2duble türk kahvesini deneyeceğim. Vitamin tavsiyeleriniz içinde teşekkür ederim son tahlilimde herşeyim tam çıkmıştı bu complex bcaa içeren üründe ZMA ilavesi var ayriyetten faydası oluyor.Dostum bunları alacağına sağlık ocağında aile hekimine randevu oluştur ve doktordan sana b12 complex, çinko, magnezyum complex, Omega 3 ve d vitamini yazmasını iste, bunları kullanmak için spor yapmaya da gerek yok normal gündelik hayat içinde faydalı şeyler ama sporda bunların etkisini hayli hayli görürsün. Bu kadar vitamin kullanımına karşı çıkan olacak ama bu yazdığım vitaminleri yeterli miktarda doğal olarak gıdalardan almak çok zor maalesef, bu konuyu 3 farklı doktora danıştım.
Birde ne olduğu bilinmeyen preworkout/bcaa vs içme onun yerine sitrülin malat ve kafein hapı kullan, kafein hapı yerine 2 duble Türk kahveside içebilirsin.
Bu yazdıklarım dışında kreatin ve protein tozuna devam edebilirsin. Ha birde spordan çıktıktan sonra şunları karıştırıp iç; tam yada yarım limonun suyu, ince öğütülmüş himalaya tuzu, bir şişe maden suyu ve 200 ml veya üstü su. Sporda kaybettiğin mineral ve enerjiyi yerine koymana yardımcı olur rahatlarsın.
Maden suyu için tavsiyenizi deneyeceğim tekrardan teşekkür ederim.
D3K2 + Omega3 + B complex + Magnezyum complex + Çinko.Hocam vitaminleri bende öyle yazdırmayı düşündüm tam olarak bunlarımı B12 complex, çinko, magnezyum complex, Omega 3 ve D vitamini.
Sanırsam tam olarak böyle