Supplement markası önerisi

AliEmirPro

Hectopat
Uzun süre sporu bıraktım ve şu an geri dönmek istiyorum. Farklı farklı markaları araştırdım ama doğru düzgün bir marka söyleyen bir site bulamadım. Nutriking markasından almıştım ama araştırdığımda üst firmasının önceden patlak veren firmalar olduğunu gördüm ve kargo gelmeden iade gönderdim. Aşırı pahalı olmayan kaliteli supplement markası önerebilir misiniz?
Almak istediklerim.
• Kreatin.
• Pre workout.
• Multi vitamin.
• L-Carnitine / cla.

Uzun süre sporu bıraktım ve şu an geri dönmek istiyorum. Farklı farklı markaları araştırdım ama doğru düzgün bir marka söyleyen bir site bulamadım. Nutriking markasından almıştım ama araştırdığımda üst firmasının önceden patlak veren firmalar olduğunu gördüm ve kargo gelmeden iade gönderdim. Aşırı pahalı olmayan kaliteli supplement markası önerebilir misiniz?
Almak istediklerim.
• Kreatin.
• Pre workout.
• Multi vitamin.
• L-Carnitine / cla.

Kral karar senin fakat başlar başlamaz supplement alma bence diyetini falan oturt sonra al supplementini.

Almak istediklerim.
• Kreatin.
• Pre workout.
• Multi vitamin.
• L-Carnitine / cla.

Kankam hepsini tek marka alacaksan Hardline Türkiye'nin en iyisi her türlü ürün çeşitliliği var ama hem iyi olsun hem F/P olsun diyorsan stitec whey alabilirsin supplementlerde en son indirimdeydi onun dışında vitamin, kreatin, amino asit Grizzone kullanıyorum ve memnunum diğer ürünlerim ashwagandha, ve benzeri hormon ürünlerini supplementhaneden alıyorum.

Hardline, BigJoy, Supplementler markalarının ürünleri kaliteli. Bigjoyun alt markası var ona da bakabilirsiniz. Hiq vesaire fiyatları çok abartmaya başladı, gerek yok. Ocean için sadece kreatin aldim, ucuza denk gelebiliyor bazen.

Hiq almayin da onun harici ne alirsaniz alin. Gereksiz pahali olmaya basladi. proreinocn/hardline oneririm ben.

Almak istediklerim.
• Kreatin.
• Pre workout.
• Multi vitamin.
• L-Carnitine / cla.

Hocam şöyle diyeyim az önce marka önerisi yaptım tüm ürünlerde multivitamin boş bir ürün hangi marka olursa olsun almayın L-Carnitine vücudumuz ihtiyacımız kadar üretiyor zaten fazladan almaya gerek yok cla da abartıldığı kadar işe yaradığını sanmıyorum ama alacaksanız şöyle atayım tüm ürünleri.
Vitaminler multivitamin yerine buradan inmax ve night day alsan çok daha iyi olur.
Bigjoy Sports CLAbig 1000mg 99 Kapsül | Bigjoy cla bu L-Carnitine gerek yok.

HIQ almayin da onun harici ne alirsaniz alin. Gereksiz pahali olmaya basladi. proreinocn/hardline oneririm ben.

Katılıyorum şişirme bir marka çoğu sponsorluğunuda kaybetti zaten.

Proteinocean / swiss nutrition.

Hocam ben swiss için kötü yorumlar duymuştum almamıştım tunahan gülerin sponsoru hatta.

Hocam şöyle diyeyim az önce marka önerisi yaptım tüm ürünlerde multivitamin boş bir ürün hangi marka olursa olsun almayın L-Carnitine vücudumuz ihtiyacımız kadar üretiyor zaten fazladan almaya gerek yok cla da abartıldığı kadar işe yaradığını sanmıyorum ama alacaksanız şöyle atayım tüm ürünleri.
Vitaminler multivitamin yerine buradan inmax ve night day alsan çok daha iyi olur.
Bigjoy Sports CLAbig 1000mg 99 Kapsül | Bigjoy cla bu L-Carnitine gerek yok.

Katılıyorum şişirme bir marka çoğu sponsorluğunuda kaybetti zaten.

Hocam ben swiss için kötü yorumlar duymuştum almamıştım tunahan gülerin sponsoru hatta.

Hocam Grizzone alacağım fiyatları da uygun geldi bana L-Carnitine dediğiniz gibi gereksiz mi cidden?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı