Supplement markası önerisi

Hocam Grizzone alacağım fiyatları da uygun geldi bana L-Carnitine dediğiniz gibi gereksiz mi cidden?

Hocam cidden boş psikolojik olarak sadece clayı ben sürekli kullandım diyet yaptığınız zaman zaten düzeliyorsunuz kendinize internetten 200-250TL'ye aylık bir takvim alın her gün vücut ölçünüzü yazın haftalıkta kilonuzu yazın o zaman motivasyon geliyor bir görün :)

Cla'da da aman aman bir şey olmuyor yani.

Hocam cidden boş psikolojik olarak sadece clayı ben sürekli kullandım diyet yaptığınız zaman zaten düzeliyorsunuz kendinize internetten 200-250TL'ye aylık bir takvim alın her gün vücut ölçünüzü yazın haftalıkta kilonuzu yazın o zaman motivasyon geliyor bir görün :)

Cla'da da aman aman bir şey olmuyor yani.
Hocam çok teşekkür ederim
• Creatine
• Pre workout
• Cla
Bunlar dışında arginine,taurin gibi supplementler gördüm bunlar gereklimidir?

Kral karar senin fakat başlar başlamaz supplement alma bence diyetini falan oturt sonra al supplementini.

Dostum takviye gıda hormon iğnesi falan değil supplementinde bir faydası yok bana kalırsa şu ana kadar binlerce lira harcamışımdır kreatin tariflerde protein tozu 1-2'de vitamin yeterli vitaminde kas ağrısı için rahat uyuyayım diye alıyorum.

Ben pre workout/whey protein/creatine/multivitaminler haricini çok da luzumlu gormuyorum. Ozellikle l-carnitine bcaa kadar gereksiz bir malzeme. Elzem bir şey değil yani. Bu dortlu seni goturur her daim.
Hocam Grizzone alacağım fiyatları da uygun geldi bana L-Carnitine dediğiniz gibi gereksiz mi cidden?

Hocam çok teşekkür ederim.
• Creatine.
• Pre workout.
• Cla.
Bunlar dışında arginine, taurin gibi supplementler gördüm bunlar gerekli midir?

Hocam onları kendi preworkout'ınızı yaparken alabilirsin arginine şu an gerek yok damarları genişleterek kan dolaşımına yardımcı olur bağırsak konusunda yardımcıdır ama aman aman gerek yoktur ileride belki alabilirsiniz alırsanız tadı çok kötü haberiniz olsun ben kustum 1-2kez

Ben pre workout/whey protein/creatine/multivitaminler haricini çok da luzumlu gormuyorum. Ozellikle L-Carnitine BCAA kadar gereksiz bir malzeme. Elzem bir şey değil yani. Bu dortlu seni goturur her daim.

BCAA aslında bir yönden iyi bence gereksiz pahalı evet ama kas toparlanmasına ağrılara çok iyi geliyor Preworkout'da pek gerekli değil paranız yoksa ben önceliğimi kaliteli bir whey protein ve vitamine harcadım param artarsa alırım dedim artmadı :D multivitamin içerikleri parasına göre düşük diye tercih etmiyorum.

@Crowzz1903 hocam sizin tecrubeniz konuşuyor. Ben teorik olarak konuşuyorum doğru bildiklerimi aktarmak adına. Parasi olmayan whey+creatine takılsa yeterli olur valla 😀

Hocam onları kendi preworkout'ınızı yaparken alabilirsin arginine şu an gerek yok damarları genişleterek kan dolaşımına yardımcı olur bağırsak konusunda yardımcıdır ama aman aman gerek yoktur ileride belki alabilirsiniz alırsanız tadı çok kötü haberiniz olsun ben kustum 1-2kez

Tamamdır hocam ben muhtemelen bu dörtlüden fazlasına ihtiyac duymayacağım teşekkür ederim iyi akşamlar.

Hocam whey aslında bir yönden pahalı bir ürün ama diyette insan kafayı yiyor ben indirimde iken 2 adet whey isolate aldım Scitec Whey Isolate 700 Gr - İzole Protein
Estağfurullah hocam bende diğer insanlardan ve ufak araştırmalarımla öğrendim.

Pahali falan ama temel bir malzeme. Zaten et fiyatlari uçtu gidiyor. Yapacak bir şey yok. Diyette falan cok yardimci olur. Bir de cok pratik. Antrenamndan gelip tavuk pilav bilmemne pisireceğim diye on takla atiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı