Supplement markası önerisi

Kreatin olarak Protein Ocean,
Pre workout olarak HIQ veya kendi karışımın,
Multi vitamin ve karnitin olarak da yine Protein Ocean öneririm.

Swissi ilk kez duyuyorum hocam kullanmışmıydınız?
Benim güvendiğim ve kullandığım bir firmadır. Orta halli bir ham maddesi var, fabrikası falan her şey belli. Hatta 5 kere Olympia kazanmış Jeremy Buendia sponsorları.

Kendileri ile konuştum, konuşmak istediğimde yetkili bir kişi uzun uzun anlattı. Hatta aldıkları ham maddenin faturasını gönderdiler.

Kreatin olarak Proteinocean,
Pre workout olarak HIQ veya kendi karışımın,
Multi vitamin ve karnitin olarak da yine Proteinocean öneririm.

Benim güvendiğim ve kullandığım bir firmadır. Orta halli bir ham maddesi var, fabrikası falan her şey belli. Hatta 5 kere olympia kazanmış jeremy buendia sponsorları.

Kendileri ile konuştum, konuşmak istediğimde yetkili bir kişi uzun uzun anlattı. Hatta aldıkları ham maddenin faturasını gönderdiler.

Hocam konuyu açıyorum yaklaşık 1 aydır bcaa/whey/creatine/pre kullanıyorum Proteinocean'dan sporda gördüğüm abiler "dandik Proteinocean alma oradan" diyorlar araştırdığımda kimi diyor "Proteinocean'ı gömüyorlar HIQ reklamdan başka bir şeyi yok" kimisi "HIQ cidden iyi diyor" kafam çok karışık hangi markayı almalıyım.

Hocam konuyu açıyorum yaklaşık 1 aydır bcaa/whey/creatine/pre kullanıyorum Proteinocean'dan sporda gördüğüm abiler "dandik Proteinocean alma oradan" diyorlar araştırdığımda kimi diyor "Proteinocean'ı gömüyorlar HIQ reklamdan başka bir şeyi yok" kimisi "HIQ cidden iyi diyor" kafam çok karışık hangi markayı almalıyım.

Creatine dışında Proteinocean'dan alma. Ben şu ürünü kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı