Arkadaşlar, aşağıda görmüş olduğunuz gibi 2 tane RTX 3080 var.
Biri MSİ'ın Suprim X serisinden öbürü ise PNY'nin XLR8 serisinden.
Düşünceleriniz neler? Neden Suprim X bu kadar pahalı? İkisinin fiyatı aynı olsa hangisini tercih ederdiniz? Soğutma kaliteleri arasındaki farka bu kadar para değer mi? (Değmez.)
Tabi biliyorsunuz ülkemizde para kolay kazanılan birşey değil, o yüzden fiyat performans yoğunluklu değerlendirme yapmanızı tavsiye ediyorum.
Üstteki tüm soruları yanıtlandırarak cevap verirseniz daha verimli olacaktır
Msi RTX 3080 Suprim X:
www.akakce.com
PNY RTX 3080 XLR8 :
www.akakce.com
Fikirlerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller
Biri MSİ'ın Suprim X serisinden öbürü ise PNY'nin XLR8 serisinden.
Düşünceleriniz neler? Neden Suprim X bu kadar pahalı? İkisinin fiyatı aynı olsa hangisini tercih ederdiniz? Soğutma kaliteleri arasındaki farka bu kadar para değer mi? (Değmez.)
Tabi biliyorsunuz ülkemizde para kolay kazanılan birşey değil, o yüzden fiyat performans yoğunluklu değerlendirme yapmanızı tavsiye ediyorum.
Üstteki tüm soruları yanıtlandırarak cevap verirseniz daha verimli olacaktır
Msi RTX 3080 Suprim X:
MSI RTX 3080 SUPRIM X 10G LHR 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RTX 3080 SUPRIM X 10G LHR 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
PNY RTX 3080 XLR8 :
Pny RTX 3080 10GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Triple Fan LHR VCG308010LTFXPPB 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny RTX 3080 10GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Triple Fan LHR VCG308010LTFXPPB 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Pny RTX 3080 10GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Triple Fan LHR VCG308010LTFXPPB 320 Bit GDDR6X 10 GB Ekran Kartı özelliklerini...
Fikirlerinizi bekliyorum, iyi Sosyaller
Son düzenleme: