Suriye'de protestocular Türk bayrağımızı yaktı

Bayrağı yakanlar kimler? Türkiye´nin desteklediği ÖSO çeteleri. Gerçekten de anlamakta zorluk yaşıyorum. Bu olay yaşandığından beri Twitter üzerinden Araplara karşı yüzlerce, binlerce ırkçı tweetler atıldığını ve küfürler edildiğini gördüm. Bu 3-5 çete bütün Arapları temsil etmiyor. Bütün Araplar da Türkiye düşmanı değil. Kaldı ki bu ÖSO çetelerini destekleyen senin devletin, senin hükümetin. Devlete ya da hükümete saydırmaya korkan korkak tipler hedef olarak Arapları bulmuşlar ve onlara saydırıyorlar. Toplum gerçekten korkunç bir aşağılık psikolojisi yaşıyor. Gücü yetmediği ve korktuğu için devlete ve hükümete laf yok ama konu ile alakası olmayan milyonlarca Arap kökenli insana ırkçı küfür ve hakaret serbest. Şaşılacak iş gerçekten.
 
Bunlara harcanan her bir dolarımız çöp oldu ne yazık ki. Bir de bu yaratıkları tüm şehirlerimizde, içimize kadar yerleştirip, vatandaşlık verdiler. RTE'nin dış politika hatalarının bedelini, halk olarak isteyen de istemeyen de ödüyor.
Sence hata mıydı, yoksa büyük bir planın parçası mıydı?
 
Ben orta yaşlıyım yahu!
Kesinlikle küçümseme yok. Öyle hissettirdiysem özür dilerim.
Yaşının 14 olduğunu belirten üyeye bile "siz" kipi ile hitap ediyorum hep.

Irkçılık sakat bir düşüncedir. Cazip gelecek bir tarafı yok. Nazizm de doğduğu topraklarda bile lanetlenmiş bir kara tarih kesitidir.

Irkçılıksa ırkçılık düşüncelerim ortada. Ülkemde mülteci istemiyorum.
 
Bir kere daha teşekkür ederiz. Elinize sağlık.

-.jpg
 

Geri
Yukarı