Suriyeli bir kızdan hoşlanıyorum

Suriyeli hatun kişisinden bile Red yiyorsan beta erkeksin demek ki.

Suriyeli bir kadından ret yediği için beta erkek değil, beta erkek olduğu için Suriyeli bir kadından ret yiyor.

Kadının Suriyeli olmasıyla da bir alakası yok bu durumun. Yukarıda da dediğim gibi:

Suriyeli muriyeli fark etmez her kadın beta erkeğin kokusunu alır ve uzaklaşmasını bilir.

Suriyeli bir kadından ret yediği için beta erkek değil, beta erkek olduğu için Suriyeli bir kadından ret yiyor.

Kadının Suriyeli olmasıyla da bir alakası yok bu durumun. Yukarıda da dediğim gibi:

Suriyeli hatun kişisinin kriterlerini bile karşılayamıyorsa beta erkektir Suriyeli hatun kişisinin gelecekte evleneceği Max erkek kendinden 50 yaş büyük dedesinin kardeşi falan olur. Böyle bir hatun kişisinden bile red yiyorsan cesetten farkın yok demek ki.

Merhaba. Ben Suriyeli bir kızdan hoşlanıyorum fakat ailem ve çevrem öğrenirse çok tepki gösterir diye korkuyorum. Zaten ailem sevgili yapmama epey kızacaktır bir de Suriyeli biriyle sevgili olursam daha da kötü olur. Sizce açılmalı mıyım kıza?

Açılın ve beraber memlekete dönün.

Irkçılık yapmayalım diyip ırkçılığın dibine vurmuşsunuz. Biraz geç geldim, ben gelene kadar ret yemişsiniz. Fazla takmayın bu tür olayları.

İşin komik tarafı hayatları boyunca tek bir kızın bile elini tutmamış adamlar birinin açılıp ret yediği kızın ırkına göre ona beta diyerek aşağılıyor. Bu tür insanlar genelde hiyerarşinin en alt tabakasında oldukları için hiyerarşinin diğer üyelerini de alt tabakaya atmak isterler. Hiyerarşi olayı hayvanlarda da vardır ve onlar da aynı davranışları sergiler. Birkaç belgesel izleyince anlıyorsun böylelerinin amacını.
Irkçılık olarak anlama fakat klasik orta doğu'lu fenotipi varsa bulaşma diyorum.
Niye böyle bir kıza aşık olasın?
Klasik Ortadoğu fenotipi dediğiniz şey sadece yanılgıdan ibaret. Yüksek ihtimalle bu tür bir genellemeyi İstanbul ya da İzmir gibi büyük şehirlerde gördüğünüz genelde dilenen ya da pet şişe toplayan mülteciler üzerinden yapıyorsunuz. Bir kez o bahsettiğiniz "Ortadoğu sınırları" içerisine girerseniz anlarsınız yanlışınızı.

Ben şu an Güneydoğu Anadolu bölgesindeyim ve bildiğiniz üzere burada Kürt yoğunluğu fazla. Bundan önce İstanbul'da yaşıyordum ve orada "klasik Kürt fenotipi" diye bir genellemeye inanıyordum. Buraya geldim durumun aslında çok farklı olduğunu gördüm. Tabii yaptığım genellemeye uyan insanlar da var fakat genele baktığımız zaman düşündüğümden apayrı insan tipleri gördüm.

Bu tür genellemelere inanmak için önce o ortamda bulunman gerek. Öteki türlü böyle iddialı bir genelleme yapmak önyargıdan başka bir şey değil.

Irkçılık yapmayalım deyip ırkçılığın dibine vurmuşsunuz. Biraz geç geldim, ben gelene kadar ret yemişsiniz. Fazla takmayın bu tür olayları.

İşin komik tarafı hayatları boyunca tek bir kızın bile elini tutmamış adamlar birinin açılıp ret yediği kızın ırkına göre ona beta diyerek aşağılıyor. Bu tür insanlar genelde hiyerarşinin en alt tabakasında oldukları için hiyerarşinin diğer üyelerini de alt tabakaya atmak isterler. Hiyerarşi olayı hayvanlarda da vardır ve onlar da aynı davranışları sergiler. Birkaç belgesel izleyince anlıyorsun böylelerinin amacını.
Klasik Orta Doğu fenotipi dediğiniz şey sadece yanılgıdan ibaret. Yüksek ihtimalle bu tür bir genellemeyi İstanbul'ya da İzmir gibi büyük şehirlerde gördüğünüz genelde dilenen ya da pet şişe toplayan mülteciler üzerinden yapıyorsunuz. Bir kez o bahsettiğiniz "Orta Doğu sınırları" içerisine girerseniz anlarsınız yanlışınızı.

Ben şu an güneydoğu Anadolu bölgesindeyim ve bildiğiniz üzere burada Kürt yoğunluğu fazla. Bundan önce İstanbul'da yaşıyordum ve orada "klasik Kürt fenotipi" diye bir genellemeye inanıyordum. Buraya geldim durumun aslında çok farklı olduğunu gördüm. Tabii yaptığım genellemeye uyan insanlar da var fakat genele baktığımız zaman düşündüğümden apayrı insan tipleri gördüm.

Bu tür genellemelere inanmak için önce o ortamda bulunman gerek. Öteki türlü böyle iddialı bir genelleme yapmak önyargıdan başka bir şey değil.

1- ben kimseye bir kızdan ret yediği için beta diyerek aşağılamadım.
2- hayatım boyunca birçok ilişkim oldu bir sürü ortamlara girdim bir sürü deneyimler edindim.
3- klasik Orta Doğu fenotipi yanılgıdan ibaret değil. Daha önce Suudi Arabistan, qatar, Bahreyn, Iraq gibi bir sürü ülkede 1-2 yıl kaldım iş nedeni ile "bu tür genellemelere inanmak için önce o ortamda bulunman gerek. Öteki türlü böyle iddialı bir genelleme yapmak önyargıdan başka bir şey değil." dedin fakat ön yargı ile konuşan sensin.

Vay be, 40 yıl düşünsem suriyeliden ret yiyecek bir insan olduğunu düşünmezdim...

(Irkçılık olmasın)

Irkçılık yapmayalım deyip ırkçılığın dibine vurmuşsunuz. Biraz geç geldim, ben gelene kadar ret yemişsiniz. Fazla takmayın bu tür olayları.

Klasik orta doğu fenotipi dediğiniz şey sadece yanılgıdan ibaret. Yüksek ihtimalle bu tür bir genellemeyi İstanbul'ya da İzmir gibi büyük şehirlerde gördüğünüz genelde dilenen ya da pet şişe toplayan mülteciler üzerinden yapıyorsunuz. Bir kez o bahsettiğiniz "orta doğu sınırları" içerisine girerseniz anlarsınız yanlışınızı.

Ben şu an güneydoğu Anadolu bölgesindeyim ve bildiğiniz üzere burada Kürt yoğunluğu fazla. Bundan önce İstanbul'da yaşıyordum ve orada "klasik Kürt fenotipi" diye bir genellemeye inanıyordum. Buraya geldim durumun aslında çok farklı olduğunu gördüm. Tabii yaptığım genellemeye uyan insanlar da var fakat genele baktığımız zaman düşündüğümden apayrı insan tipleri gördüm.

Boş konuşmuşsun tamamını okumaya vaktimi harcamayacağım.

1. olarak güney Anadolu'da yaşaman bir şey değiştirmiyor Kürt her yerde kürttür bunu söyleyerek ırkçılığı sen yapmış oluyorsun. Bunun Türk'ü de her yerde Türk'tür çinlisi de her yerde çinlidir Amerikalı'sı da her yerde Amerikalı'dır. Ha statü olarak dış ülkelerden gelen insanlara çok daha üstün bakılıyor çünkü 3. dünya ülkesiyiz.

2. olarak Orta Doğu'yu sevip sevmemem seni ne ilgilendiriyor. Elinin tırnak kiriyle yemek yiyen insanları sevmek zorunda değilim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı