Suriyeli sığınmacıdan Türk gençlerine akıl almaz sözler

Her seçimde aynı muhabbetler dönüyor.
Ama o partiye oy vermekten vazgeçen kimse yok çevremde. Oy kaybı 0. Hala tapıyorlar.

Muhalefet gerçek muhalafet olmadığı için bu durumdayız. CHP adam akıllı bir aday çıkarsın, ilk turda seçimi alır. Demokrat dede hala iktidara seçim kazandırma peşinde. Akşener olmasa, KK çoktan erken seçim yaptırtıp, seçimi yine iktidara kazandırırdı.

İllaki pastadan payını alacak hocam. + halk, seçim günü Türkçe bile bilmeyen milyonlarca sığınmacının, oy kullandığını görünce, o zaman herkesin aklı başına gelecek. Umarım çok geç olmaz. 2028'e kadar bunların nüfusu 25 - 30 milyonu aşar.

O zamana kadar 20 milyon gibi nüfusları olacağını düşüniyorum. Ama tek sorun bu değil. Arapları destekleyen Türk gençleri var. Sadece bizim sınıfta 2 tane şeriatçı var. Bunlardan bir tanesi şeriatı desteklemesine rağmen okulun en sapık kişisinin bu kişi olduğunu düşünüyorum.Düşünün ülkenin halini.

İllaki pastadan payını alacak hocam. + Halk, seçim günü Türkçe bile bilmeyen milyonlarca sığınmacının, oy kullandığını görünce, o zaman herkesin aklı başına gelecek. Umarım çok geç olmaz.
20 senedir milletin aklı başına gelmedi, enflasyon +%100 olmasına rağmen yine uykucular var etrafta. Buradaki büyük problemlerden birisi de muhalefetin başarısız olması.

CHP adamakıllı bir aday çıkarsın, ilk turda alır. Demokrat dede hala iktidara seçim kazandırma peşinde. Akşener olmasa çoktan erken seçim olup, yine seçimi iktidara kazandıracaktı.

Yine zannetmiyorum.
Şu an TV takip eden kitlenin oyunu hiçbir zaman alamazlar. Fikirlerinin değişmesinin imkan derecesi yok. Çünkü Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu vb tüm çıkabilecek adaylar çok güzel karalanıyor. Ve buna inanıyorlar. Buna inanan kesimin de oyu çok büyük.

Yani Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyip. Mansur Yavaş'a oy vereceğim diyecek büyük bir kesim yoktur.(belki gençler) Akp'yi istemeyen adam karşısına kim çıkarsa ona oyunu atacaktır zaten.
Ama Akp'den biri karşı tarafa oyunu atması için sebep yok. Mansur Yavaş has milliyetçi ama ahaber sayesinde dolandırıcı vs gibi lanse edilebiliyor.

1669571030636.png

:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı