Suriyeliler yağmaya başladı!

Troll maaşların kesilecek yakında o zaman göreceksin kaale alınmamayı sen.

Şahsımıda öyle ilan ettiler. Yapacak bir şey yok, kendi kurdukları distopyalarında yaşayabilirler, bu beni ilgilendirmez.

Arap kökenli olmasan Arap kardeşlerini bu kadar mesaja karşı canla başla savunmazsın geç onu sen bir.

Son düzenleme:
Troll maaşların kesilecek yakında o zaman göreceksin kaale alınmamayı sen.

Arap kökenli olmasan Arap kardeşlerini bu kadar mesaja karşı canla başla savunmazsın geç onu sen bir.
Katılıyorum.

Ayrıca bu sosyal medyaya getirilen yasaklar da ayrı bir saçmalık, İstiklal Caddesi patlamasında erişim engeli getirilmesinde haklıydılar. Sonuçta bir terör saldırısı diye adlandırıldı. Fakat burada daha çok iletişim kurulması gereken bir yerde daha çok erişim engeli gelmesi garibime gidiyor. Tekrar başımız sağ olsun, acımız büyük.

Son düzenleme:
Asıl sorun Araptan çok Arapçı olanlardır. Entegrasyoncuların geliştirdiği bir siyasi propaganda var, "gönüllü dönerler" hem ikdidar hemde 6lı masa bunu diyor, gönüllü döneceklerse size ne gerek var ?

Entegrasyonculara şunu soruyorum; Türkiyeyi bir kenara bırakalım, Dünyada bana Arapların entegre olduğu 1 tane yabancı ülke gösteremezsiniz, her gittikleri yerde kendi kültürlerinden ölse taviz vermeyen kolonici bir ırktır, dolayısıyla evli evine, köylü köyüne, bunu diyen de ırkçı olmaz.

Yürüyün be hocam kim tutar sizi!

Tarih kendini tekrar ediyor zamanında çok söylendi o kadar kişiyi doldurursan sonu böyle olabilir dedik diye ırkçı faşist ilan edildik. Şu anda haklı çıktık ama askeri sahaya sürerlerse darbeden korkuyorlar çünkü bu ihtimalin yüksek olduğunun farkındalar.

Bu ülkeden hepsinin defolup gitmesi lazım.

Haklısınız. Mülteciler cidden gitmeli. Ancak bu haberlerin doğruluğu nedir? Muhbir güvenilir kaynak mı?

Katılıyorum ben de sana.

darbeden korkuyorlar çünkü bu ihtimalin yüksek olduğunun farkındalar.
Darbenin kralını depremde yemişiz zaten neyin ihtimali ? Hulusi Akar da bu sefer yanında, hani başkanlık sistemi gelince herşey çok hızlı olacaktı ? Ohal ne işe yarıyor ? 99 yılından daha beter bir haldeyiz 3 gün olmuş, bu kış zamanında neyi bekliyorlar ?

Bu arada bu bir iddia. Gerçekse o zaman inanırım.

99 depreminden daha beter. Bütün yerler moloz olmuş. Ancak 3 günde ulaştırdık.

Mantık olarak yiyecek ve içeceği çalmıyor aslında alma şansı yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…