Suriyeliler yağmaya başladı!

İstanbul'da yaşıyorum her 5 kişiden 1'i bunlarla dolu tramvayda bende bıktım. Kendi ülkemizde yabancı olduk resmen. Sigorta derdi yok gençlerin iş imkanlarını gasp etmelerinden tut tecavüzlerine kadar.

Benim içimi acıtan ağlayan onca anne, baba ve çocuklardan sonra bu haberleri yalanlayacak olan o başımızdaki herif. Yatacak yeri yok. Binlerce insanı öldüren o kişi de inşallah gidecek.

Suriyelilerin davranışını "doğal" olarak degerlendirmek bence daha makul sayılabilir. "değer görmeyen canlı, değer vermez" ben suriyelilerin "bir çoğunun" türklere özel bir düşmanlığı olduğunu vs zannetmiyorum. ama "insan zihninin" onlara kötü hayatı yaşattığı ve layık gördüğü bir gerçek var ortada. etki herzaman bir tepkiyi doğurur bir insanı susuz bırakırsanız sonuçta "su" çalmakla sonuçlanır ve "su" bile olsa çalmak hırsızlıktır ve suçtur. sorun o insanın neden "susuz" kaldığında dır. insan denilen canlı tarihi boyunca eşitlik yaratmak istemek bir yana hep "eşitsizlik" yaratmaya çalışmıştır. yani başkasından daha zengin olayın, başkasından daha iyi yaşayayım, başkası sıradan üni okurken ben odtu okuyayım , abd de eğitim alayım vs. bu temel olarak "kötülüktür" ama insan zihni bunu "iyi" olarak görmek ister (bence işine öyle geliyor) netice de hayatta her "etkinin" bir "tepkisi" olacaktır doğal bir sonuç.

İstanbul'da yaşıyorum her 5 kişiden 1'i bunlarla dolu tramvayda bende bıktım. Kendi ülkemizde yabancı olduk resmen. Sigorta derdi yok gençlerin iş imkanlarını gasp etmelerinden tut tecavüzlerine kadar.

Cidden bir silah versinlerde vurayım şunları. Benim annem, kardeşim var. Ciddiyim hele bi anneme, kardeşime yapsınlar o iğrençlikleri işkence ile öldürmek için canımı ortaya koyarım.

Hocam tecavüz olaylarını nasıl savunacaksiniz? Devlet eşlerini mi aldı ellerinden?

Vur emri lazım. Suriyelileri. Vatandaş sayan. Diller utansın. Başka bir şey demiyorum. Bunlar insan değil.

Ümit özdağ'ın zafer turizm seferlerinin ilk yolcularından olacaksın gibi geliyor.

Konu suriyeliler olunca hırsızlıkta güzelleniyor değil mi? İç savaş çıkartırlarsa ne diyeceksin. Kendileri vatansız kaldı yeni bir vatan ihtiyacı doğdu mu diyeceksin. Veya arkadaşın dediği gibi tecavüz, taciz olaylarına ne diyeceksin? Su çalmaktan bahsetmişsin kuyumcu soyanlara ne diyeceksin merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…