Suriyeliler yağmaya başladı!

Suriyelilerin davranışını "doğal" olarak degerlendirmek bence daha makul sayılabilir. "değer görmeyen canlı, değer vermez" ben suriyelilerin "bir çoğunun" türklere özel bir düşmanlığı olduğunu vs zannetmiyorum. ama "insan zihninin" onlara kötü hayatı yaşattığı ve layık gördüğü bir gerçek var ortada. etki herzaman bir tepkiyi doğurur bir insanı susuz bırakırsanız sonuçta "su" çalmakla sonuçlanır ve "su" bile olsa çalmak hırsızlıktır ve suçtur. sorun o insanın neden "susuz" kaldığında dır. insan denilen canlı tarihi boyunca eşitlik yaratmak istemek bir yana hep "eşitsizlik" yaratmaya çalışmıştır. yani başkasından daha zengin olayın, başkasından daha iyi yaşayayım, başkası sıradan üni okurken ben odtu okuyayım , abd de eğitim alayım vs. bu temel olarak "kötülüktür" ama insan zihni bunu "iyi" olarak görmek ister (bence işine öyle geliyor) netice de hayatta her "etkinin" bir "tepkisi" olacaktır doğal bir sonuç.
Vurkan dostum ne boş yapmışsın be. Adamlar depremzedelerin erzaklarını çalıyor şuna da empati yapmaya çalışmayın artık. Böyle ota b*ka insanlık yapma hevesleriniz yüzünden ülke bu hale düştü zaten.
 
Suriyelilerin davranışını "doğal" olarak degerlendirmek bence daha makul sayılabilir. "değer görmeyen canlı, değer vermez" ben suriyelilerin "birçoğunun" türklere özel bir düşmanlığı olduğunu vs zannetmiyorum. Ama "insan zihninin" onlara kötü hayatı yaşattığı ve layık gördüğü bir gerçek var ortada. Etki her zaman bir tepkiyi doğurur bir insanı susuz bırakırsanız sonuçta "su" çalmakla sonuçlanır ve "su" bile olsa çalmak hırsızlıktır ve suçtur. Sorun o insanın neden "susuz" kaldığında dır. İnsan denilen canlı tarihi boyunca eşitlik yaratmak istemek bir yana hep "eşitsizlik" yaratmaya çalışmıştır. Yani başkasından daha zengin olayın, başkasından daha iyi yaşayayım, başkası sıradan üniversite okurken ben ODTÜ okuyayım, ABD de eğitim alayım vs. bu temel olarak "kötülüktür" ama insan zihni bunu "iyi" olarak görmek ister (bence işine öyle geliyor) netice de hayatta her "etkinin" bir "tepkisi" olacaktır doğal bir sonuç.

Ya suyum yoktu da alamıyorum diye çaldım mı olay burada? Televizyonu sırtlayan, altınları çalan adamlara televizyon, altın satmıyorlar mıydı? Tecavüz olayında da evlenerek veya karşılıklı rızayla yapmasına izin verilmedi mi? Bulsun birisini ve karşılıklı rıza ile yapsın. Eğer buna da Türkler onlarla evlenmiyor dersen yani evlenmek zorunda değil. Burada nefret kusulan olayı anlamadan konuşmuşsun.
 
Vurkan dostum ne boş yapmışsın be. Adamlar depremzedelerin erzaklarını çalıyor şuna da empati yapmaya çalışmayın artık. Böyle ota b*ka insanlık yapma hevesleriniz yüzünden ülke bu hale düştü zaten.

Bu olayı empati yapacak kişiler de onlardandır
 
Ümit özdağ'ın zafer turizm seferlerinin ilk yolcularından olacaksın gibi geliyor.

Kansız or***u çocukları.
S**ni kesip köpeklere yedireceksin, peygamberden yaranamayanları kendin iflah edeceksin.

"İnsanlara ve cesetlere tecavüz ediyorlar" diye söylentiler var, aslı nedir? Bilgisi olan var mı?

İnsanlar ve cesetlerin üstünden telefonları ve bileziklerini çalıyorlar şerefsiz, ahlaksızlar. Ama cesetlere tecavüz ediyorlar mı bilmiyorum.
 
1675850735318.png


Bu arada 60 bin dolar toplanmış YouTube üzerinden.
 
Bunlar "gönüllü döner" diyen ikdidar ve sarı muhalefetin millete hava sattığını tekrar söylüyorum. Bu politika değildir, geri dönecek olan size zaten sormaz, bu millete hava satıp kandırmayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
"Çoğunlukla suriyeliler" denmiş provokatif bir haber olduğunu düşünüyorum. Yağmalama işlemi doğru. Ne yapmışlar gidip tek tek sen Suriyeli misin diye sormuşlar mı? Tamamiyle provokatif haber bence.
Arapça konuşan 100 kişilik kitleler bence Türktür.
Sence?

Şimdi ağzımı bozacam, provokatif ise provokatif canlarını almak hak oldu.
 
"Çoğunlukla suriyeliler" denmiş provokatif bir haber olduğunu düşünüyorum. Yağmalama işlemi doğru. Ne yapmışlar gidip tek tek sen Suriyeli misin diye sormuşlar mı? Tamamiyle provokatif haber bence.

Türkçe konuşmuyorlar. Doğu olduğu için kürt nüfusu da vardır. Ama Arapça konuşan bir tek suriyeliler var. Sende o şerefsizleri savunma derdindesin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı