Survivor kurgu mu?

Survivor kurgu mu ?

• Oy verenlerin toplamı
    160
Yıllar sonra halen şu sorunun sorulması bile bence bir başarıdır.

Açıkçası her sene aynı şeyler soruluyor. Yemek veriliyor mu ? Nereye tuvaletlerini yapıyorlar falan :)

Benim için kurgu veya değil bunun bir önemi yok. Sadece bana bunu fazla hissettirmesinler yeterli.

Film veya dizi izlemiyor muyuz? Bu şekilde de izleniyor her türlü kısacası.

Kurgu olup olmadığını bilmesem bile, clickbait'in kralını yapıyorlar, sahte fragmanlar, aşırı uzun reklamlar. Verdiği ödüllerden bile para alıyorlar, 3T zamanı Survivor daha çok zevk veriyordu. Şimdi ekranda 2 grup şarlatan var.

Bana kurgu gibi gelmiyor, yarışmacılar yetenekleriyle yarışıyor bana göre. Hiç yemek yemediklerine ben inanmıyorum şahsen, yemek falan da veriyorlar yenilseler bile diye düşünüyorum. İzliyor muyum hayır izlemiyorum, ilgimi çeken bir yarışma değil.

Bana kurgu gibi gelmiyor, yarışmacılar yetenekleriyle yarışıyor bana göre. Hiç yemek yemediklerine ben inanmıyorum şahsen, yemek falan da veriyorlar yenilseler bile diye düşünüyorum.

Amaç zaten geberene kadar aç bırakmak değil. Haftalık belli seviyede erzak veriliyor diye biliyorum. Hızlı kilo verecek kadar aç kalıyorlar. Çünkü aç olunca stres gerginlik ve sıkıntı başlıyor :)

Önceden yarışmadan önce çok düşmesinler diye bir şeyler verildiği söyleniyordu. Her sene bu konularda bazı değişiklikler oluyor olabilir.

Bu aralar oyunlar sürekli 9-9'a getiriliyor, kasten gibi. Son oyunda ise uzun süreli reklam giriyor. Bana rating hileleri gibi geliyor.
Olabilir ihtimal veriyorum, sonuçta söz konusu reyting olunca.

Önceden yarışmadan önce çok düşmesinler diye bir şeyler verildiği söyleniyordu. Her sene bu konularda bazı değişiklikler oluyor olabilir.
Ben de böyle düşünüyorum, yoksa aç kalan taraf yarışacak kuvveti nereden bulacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı