Bazı şeyleri kurgu gibime geliyor. Özellikle oynadıkları oyunlara asla inanmıyorum. Biri bana açıklasın, 10 oyun oynanıyorsa neden bunun 8'i skor ya 10-9 ya 10-8 hadi bilemedin 10-7 bitiyor. Arkadaş hiç arka arkaya fark atarak kazanan takım görmedim. Bir kaç oyun dışında.
Son bir aya yakın izliyorum dokunulmazlık oyunlarını biri bir gün aldıysa diğer takım ertesi gün alıyor. Hem bu hafta hem geçen hafta böyle oldu. Hiç mi arka arkaya çıkıp bir takım ikisini kazanamıyor anlamış değilim.
Hele Acun'un kendi oynadığı oyunlara kurgu değil diyen varsa ne bileyim yani. Arkadaş adam hiç kum saha futbolda yenilmemiş hem de kime karşı? Futbolculara karşı. İki tane voleybolcuya karşı voleybol oynar onları yener. Zaten maç öncesi o dalga geçişinden kendinden emin olup şöyle yeneriz böyle yeneriz demesinden belli. Hiç voleybol oynamayan iki kişi voleybolcu iki kişiye bunları söyleyebilir mi?
Bu arada yemek meselesinde de kızlara yemek verildiğini düşünüyorum. Erkekler en az 10 kilo verirken kızların 1.5, 2, 3 kilo vermeleri şaşırtıcı.
Karantina günleri sen nelere kadirsin be, burada Survivor analizi yaptırıyor bize.