Suudi Arabistan GP sıralama

Katılım
19 Eylül 2015
Mesajlar
48.750
Makaleler
12
Çözümler
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
20211204_223033.jpg


Max Verstappen son viraja 0.4 saniye önde girerken bariyerlere çarpıp pole pozisyonunu kaçırdı. Yazık oldu, aşırı zorladı. Şampiyonluk için büyük bir hata. Önden başlayasaydı yarışı kazanma ihtimali çok büyük gibi görünüyordu.

Mercedes: Şanslarının yardımıyla ilk iki sırayı aldılar. Bakalım yarın Bottas nasıl start alacak.

Redbull: Çok çok iyi bir tur ile geliyordu yazık oldu. Perez'in performansını beğenmedim. Leclerc'in arkasında kaldı. Gasly ile arasında ise sadece ve sadece 0.002 saniye fark vardı.

Ferrari: Leclerc inanılmaz bir tur attı. Sainz Q2 de her iki hakkında da hata yapıp elendi. Kötü oldu, Riccardo'nun da kötü performans göstermesi Ferrari için iyi haber. Ferrari'nin üçüncülüğü garanti artık.

Mclaren: Riccardo kötüydü, Norris fena bir iç yapmadı, ancak daha iyisi beklerdim. Bu pist bol düzlük ve hızlı viraj nedeniyle kendilerine uyan bir pist.

Alpha Tauri: Her iki sürücüsü de hızlıydı.

Alpine: Alonso'nun son bölüme kalmamasına üzüldüm. Ocon da iyi bir iş yaptı.

Giovinazzi çok iyi bir sıralama geçirdi.

Aston Martin aşırı yavaştı. Araçtaki sürüklenme seviyesi çok yüksek. Yarıştan önce Aston biraz iyi bir araç verirse Vettel fark yaratabilir diyordum. Araç o kadar kötüydü ki pilotların elinden bir şey gelmedi.

Mick yine Mazepin'e çok büyük fark attı. 1 saniye daha hızlı bir tur attı.
 
Verstappen'in uçmasını beklemiyordum. İzlerken arkadaşlarım da vardı yanımda onlara Verstappen çok zorluyor yüksek ihtimalle kaza yapar demiştim. Gerçekten de yaptı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı