Suudi Arabistan Türk Okullarını Kapattı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
suud.jpg

Suudi Arabistan 8 Türk okulunu kapatma kararı aldı sizin görüşünüz nedir sizce bu neyin habercisi, Suudi Arabistan Türk düşmanlığımı yapmakta?

Kaynak;Suudi Arabistan, Türk okullarını kapattı
 
Hocam selman geldikten sonra Türk düşmanlığı mı doğdu arabistana yeni biri gelirse Türkiye ile ilişkiler iyi olur mu?
Kraliyet ile yönetildiğinden halkın yönetimde söz sahibi olduğu konular çok az hocam. Herşey yeni gelen krala bağlı ve şuan yeni gelen genç kral tam bir Türk düşmanı. Uzun yıllar eski yakınlığı göremeyeceğiz ve ipler iyice gerilecek.
 
"Sadece Suudi Arabistan halkı" için konuşmak gerekirse halkın yarısından fazlası olarak nitelendirebileceğimiz kesim Türkiye'yi ve Türk'leri seviyor. Fakat dediğim gibi bu sevginin politik konulara gram etkisi yok, kraliyet ile yönetildiğinden söz kraliyette bitiyor.
 
Tamam yeter güldük eğlendik yeter 🤣 🤣 🤣.Sen halen burada ne geziyorsun başka yerde milleti Müslüman yapmaya çalışsana sen? Cidden sizin gibiler yüzünden Müslüman görünce tiksinmeye ve "cahil" damgasını yapıştırmaya başlayacağım neredeyse.
 
Peygamber efendimizde bir araptı ırkçılık yapma bütün Arap'ları zan altında bırakma.
Peygamberin arap olması onlara ayrıcalık tanımaz bizi arkadan bıçaklayan başka ülke yapsa aynı tepki verilir. Ayrıca herkes müslüman değil gerçi İslamda peygamber göderilen kavim peygamber ölene kadar üstün insan sayılıyor ama...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı