Suudi Arabistan'ın Türk mallarına yaptığı ambargo kesinleşti

Arap sevici siyasal İslam'cı iktidar sessiz.

Eki Görüntüle 684074

Anlamadığım kendilerine "Osman'lı torunu" yakıştırması yapanlar niye Osman'lı'yı İngiliz'ler ile birlik olup sırtından hançerleyen Arap'lara bu kadar düşkün olurlar akıl alır gibi değil.

Kral bu yorumundan sonra dinine bağlı müslüman kardeşlerimiz tarafından linç edileceksin. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
 
Şu haberi gerçek mi diye arıyorum bazı Yunan siteler dışında yabancı kaynak yok. Bizde de bir kaç tane orta yaşlı Youtube delisi ile Sözcü linkleri çıkıyor. Al Jazeera bile yazmamış.

Şu dünkü Berat Albayrak'ın photoshoplanmış "2001 krizi" olayına dönmesin de. Konya'da çok gizli hava üssü var zannedenler gibi hissettiriyor sonra.

 
Irkçılık, geri kafaliliktir.

Yeni modern dünya düzeninde yeri yoktur.

Arap'ların modern dünya üzerinde yeri yoktur. Hiçbir şey üretmeyen, sürekli tüketen bir millettir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Irkçılık, geri kafaliliktir.

Yeni modern dünya düzeninde yeri yoktur.

Arap'lar ömür boyu Türkiye'ye düşman olmuştur tarihde de bu böyledir. Adamlar her zaman Türkiye'nin güçlenmemesini istemiştir. Bu adamlara ırkçılık geri kafalılık sayılıyorsa ben geri kafalıyım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç kez sırtımızdan vurdular? 1. Dünya savaşında olanları ne çabuk unuttunuz da panolarda suudilerin milli gününü kutluyorsunuz. Gerçekten yazık. Utanılacak bir durum. Şimdi de bize karşı ambargo uyguluyorlar. Bu halka müstahak. Arapları ne kadar yakın tuttuysak bizi o kadar gafil avladılar. Eskiden dost olmuş olabiliriz ama bu dostluk hatrına yaptıkları ihanetleri unutacak değiliz. Şunu unutmayın ki düşman kör nişancıdır da dost nereden vuracağını iyi bilir.
 
Arap ülkelerine sevilmediğin halde yıllardır bu kadar yanlamak ve İsrail'e tam tersi zıt gitmek bilinçli bir davranış, ümmet lafları tamamen işin bahanesi. Azerbaycan ile ilişkileri 10 numara olan, senin tüm laflarına, iç siyasete malzeme etmelerine rağmen Ermeni soykırımı tasarılarını devamlı reddetmiş, Mavi Marmara olayı öncesi her konuda destek sağlamış, hem askeri hem de lobi olarak güçlü bir müttefiki bir avuç Arap için itmek mantıksızdır. Hoş ülkenin hayrına bugüne kadar ne yapıldı ama sırf şu bile olayın saçmalığını gösteriyor. Şimdi Akdeniz konusunda İsrail sana müttefiklik yapmayınca gemiyi bir yollar bir geri çekersin.

 

Geri
Yukarı