svchost.exe(netsvcs)'nin interneti çok fazla kullanması

Tiber1T

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi ''svchost.exe (netsvcs)'' nin interneti çok fazla kullanıp, interneti kullanılmaz hala getirmesinden çok rahatsız durumdayım. Hizmetlerden veya işlemlerden kapattığımda internet düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar geliyor, cevap ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not : İlgili resim yüklendi
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi ''svchost.exe (netsvcs)'' nin interneti çok fazla kullanıp, interneti kullanılmaz hala getirmesinden çok rahatsız durumdayım. Hizmetlerden veya işlemlerden kapattığımda internet düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar geliyor, cevap ve yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Not : İlgili resim yüklendi
Eki Görüntüle 194273

Merhaba;

Svchost.EXE kendi başına bir bileşen değildir. Windows da ki servisleri çalıştırmak için bu EXE kullanılır. Eğer internetiniz de bu dosyayla ilgili gözle görülür bir fark yaşıyorsanız bu dosyanın hangi DLL yi çalıştırdığına bağlıdır. Mesela görev yöneticiniz de 7-6 tane svchost var, bunlar dan bir tanesi interneti yorabilir. Bazı şeylere açıklık getirelim;

• Son zamanlar da bilgisayarınıza ne kurdunuz ?
  • Bu sorun ne zaman dan belli başladı
  • Bu sorun kendi başına oluşmaz ki ekstra bir program dahilinde DLL çalışmadığı sürece
  • Msconfig ayarlarınızı açıp, hizmetler sekmesinden windows dosyalarını gizleyip, gereksiz bütün uygulamaların tickini kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • Bilgisayarınız da indirme yönetici programları varsa, crack ile kullanıyorsanız derhal silin.
  • Denetim masası, donanım ekle kaldır bölümünden gereksiz yapıları silin.

Sorun hala çözülmediyse, bilgisayarınıza bağlanıp bakabilirim, iletişme geçin.

Birinci kısmı sol tarafında bulunan oka tıklayarak açın ve nelerin olduğunu paylaşın, eğer Windows Update varsa kapatıp tekrar deneyin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı