BATTLEFIELD ENGİN47
Kilopat
- Makaleler
- 13
Kusura bakmayın cevap yazamadım çünkü bir günlük 1 puan ceza aldım. Ceza almamın sebebi sizin hazırlamış olduğunuz sistem tarama 1'de bulunan dosya paylaşım sitesi rghost sebebiyle. Yanlış anlamayın size karşı söylemiyorum. Moderatör arkadaş yerli dosya paylaşım sitesini kullandığım için ceza verdi. Halbuki rghost'u defalarca kullanıyordum ve ceza almıyordum. Rghost yerli mi hocam?Win 10 da kullanıcı yetkileriyle çalışan da servisler olduğu için onlar var. Kaspersky sorun yok diyorsa yoktur. Ayrıca neden temiz kurulumla RS2'ye geçmediniz de yükseltme ile geçtiniz?
Hayır değil. Mod'un deneyimsizliği, hatalı vermiş büyük ihtimal.Rghost yerli mi hocam?
Son sürümdür ancak nereden indirdiğinizi bilmeden birşey diyemem.Bu arada Microsoft'un sitesinden indirdiğimiz ilk Windows 10 sürümü mü? Yoksa 1703 sürümü mü?
İndirdiğiniz imajı bir aygıta yazdırmak için evet bir yazılıma ihtiyacınız var. Güncel bir OS kullanıyorsanız onunla DVD'ye de yazdırabilirsiniz yazılım indirmeden.Microsoft'a flash diske Windows 10 ISO dosyasını indirdikten sonra kurulum için ek program gerekiyor zannedersem, bildiğiniz var mı?
Rufus imaj yazdırma araçlarından sadece birisidir. İmaj yapmaz yaniRufus biliyorum ama zaten rufus yine ISO dosyası yapmıyor muydu?
Yani rufusla Microsfttan DVD 'ye veya flash diske kurduğumuz ISO dosyasına son şeklini verip kurmaya hazır hale geliyor mu? İki gün önce eski anakartımda Windows 10' u hazırlamış olduğum DVD'den kurmak istedim ama bir türlü Windows 10 kurulmadı. Disk bölümleme sayfasına geliyor orada diski ayarlıyorum ancak ileriye basıyorum yine kurulum ekranına geri dönüyorum.Hayır değil. Mod'un deneyimsizliği, hatalı vermiş büyük ihtimal.
Son sürümdür ancak nereden indirdiğinizi bilmeden birşey diyemem.
İndirdiğiniz imajı bir aygıta yazdırmak için evet bir yazılıma ihtiyacınız var. Güncel bir OS kullanıyorsanız onunla DVD'ye de yazdırabilirsiniz yazılım indirmeden.
Rufus imaj yazdırma araçlarından sadece birisidir. İmaj yapmaz yani
Oradaki güncel olması lazım. Media indirme aracıdır o, o yüzden son sürüm indiriyor büyük ihtimal yüklediğinde cmd açıp build numarasını öğrenebilirsiniz.Buradan indirdim @Murat5038 hocam. Windows 10'u İndirin
Dediğin çok karmaşık anlatıyorsun. İndirdiğin araç ile imajı USB için indire tıklayıp indireceksin. İndirdiğinde imaj elinde olur o imaj ile Rufus ile yazdıracaksın bu kadar.Yani rufusla Microsfttan DVD 'ye veya flash diske kurduğumuz ISO dosyasına son şeklini verip kurmaya hazır hale geliyor mu?
DVD'den imaj almayacaksın siteden indireceksin imajı.İki gün önce eski anakartımda Windows 10' u hazırlamış olduğum DVD'den kurmak istedim ama bir türlü Windows 10 kurulmadı.
Bir tane boş flash diskim var sizin dediğiniz yoldan bir deneyeceğim.Oradaki güncel olması lazım. Media indirme aracıdır o, o yüzden son sürüm indiriyor büyük ihtimal yüklediğinde cmd açıp build numarasını öğrenebilirsiniz.
Dediğin çok karmaşık anlatıyorsun. İndirdiğin araç ile imajı USB için indire tıklayıp indireceksin. İndirdiğinde imaj elinde olur o imaj ile Rufus ile yazdıracaksın bu kadar.
DVD'den imaj almayacaksın siteden indireceksin imajı.