bekir213 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #1 Boyum 183, 81 kilo falanım kendime internetten sweatshirt alacağım ama beden konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
Boyum 183, 81 kilo falanım kendime internetten sweatshirt alacağım ama beden konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.070 Çözümler 28 Yer Adana 3 Aralık 2023 #2 bekir213 dedi: Boyum 183, 81 kilo falanım kendime internetten sweatshirt alacağım ama beden konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... XL ya da XXL olabilir.
bekir213 dedi: Boyum 183, 81 kilo falanım kendime internetten sweatshirt alacağım ama beden konusunda kararsız kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... XL ya da XXL olabilir.
TheDobrevic Kilopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 900 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD R5-5600 GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB Monitör: MSI G27C4 & MSI G241 Kasa: Cooler Master MB511 PSU: FSP HYPER 80+ 700W Cinsiyet Erkek Meslek Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi 3 Aralık 2023 #3 Genel olarak XL olacaktır ancak satın alım yapacağınız mağazanın beden tablosuna bakmanızda fayda var.
Genel olarak XL olacaktır ancak satın alım yapacağınız mağazanın beden tablosuna bakmanızda fayda var.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 3 Aralık 2023 #4 izoo dedi: XL ya da XXL olabilir. Genişletmek için tıkla... XXL çok büyük olur. Oversize-Boxy fit ise L, Standart-Regular fit ise XL tercih etmelisin. Aynı boy ve kiloda sayılırım. Dediklerimi alıyorum ve tam oluyor. Tabii en temizi mezura veya metre ile ölçmek vücudunu.
izoo dedi: XL ya da XXL olabilir. Genişletmek için tıkla... XXL çok büyük olur. Oversize-Boxy fit ise L, Standart-Regular fit ise XL tercih etmelisin. Aynı boy ve kiloda sayılırım. Dediklerimi alıyorum ve tam oluyor. Tabii en temizi mezura veya metre ile ölçmek vücudunu.
bekir213 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 24 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #5 Staj Yapan Donanımcı dedi: XXL çok büyük olur. Oversize-Boxy fit ise L, Standart-Regular fit ise XL tercih etmelisin. Aynı boy ve kiloda sayılırım. Dediklerimi alıyorum ve tam oluyor. Tabii en temizi mezura veya metre ile ölçmek vücudunu. Genişletmek için tıkla... xl almayı düşünüyorum en temizi o gibi
Staj Yapan Donanımcı dedi: XXL çok büyük olur. Oversize-Boxy fit ise L, Standart-Regular fit ise XL tercih etmelisin. Aynı boy ve kiloda sayılırım. Dediklerimi alıyorum ve tam oluyor. Tabii en temizi mezura veya metre ile ölçmek vücudunu. Genişletmek için tıkla... xl almayı düşünüyorum en temizi o gibi
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 3 Aralık 2023 #6 bekir213 dedi: xl almayı düşünüyorum en temizi o gibi Genişletmek için tıkla... Evet L zaman zaman dar gelebilir, XXL'de açık şekilde büyük olur. XL en iyisi.
bekir213 dedi: xl almayı düşünüyorum en temizi o gibi Genişletmek için tıkla... Evet L zaman zaman dar gelebilir, XXL'de açık şekilde büyük olur. XL en iyisi.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.076 Makaleler 3 Çözümler 27 3 Aralık 2023 #7 9-10 kilo daha ağırım. Normal kesimde XL Oversize'da L giyerim.