Swıtch Lite alınır mı?

toprakatess

Femtopat
Daha fazla  
Videolar izledim konulara baktım biri kırılır demiş biri kırılmaz demiş. Xbox One'm var ancak oynamıyorum. Acaba switch lite alıp kırabiliyor muyuz? Kırdıktan sonra Fortnite da oynamak istiyorum, mümkün mü?

Switch'ten önceki kararım ps vita, oyunları falan baya hoş ama çözünürlüğü az. Fiyatları da türkler yüzünden uçmuş durumda

Son düzenleme:
Kırılamaz olayı Lite ile alakalı değil, Switch sürümleri ile alakalı. Yani normal Switch'i de kıramamak mümkün. Eski modelleri kırılabiliyordu ve o modellerden satın alabileceğinizi sanmıyorum. Ama bu önemli değil çünkü Switch'e çip taktırmakla çözülüyor ve her Switch'e çip takılabilir. Ha tabii masraflı bir iş o ayrı ve çipi taktıracağınız kişi işini iyi yapmalı. Eli bu konuda yatkınsa temiz iş çıkar ama diğer türlü Switch'iniz bir süre sonra sorun çıkarabilir. İstanbul'da yaşıyorsanız direkt Bakırköy'deki Khalkedon Elektronikten Switch Lite alabilirsiniz çipli şekilde. Çipli yoksa bile kendisi sonradan çip takabilir belli bir masraf karşılığında. Ben 2500 liraya taktırmıştım ve sorunsuz çalışıyor hâlâ.

Merhabalar, 2, 3 yıl öncesine kadar Switch Lite sahibiydim, fakat ya bende bir problem vardı ya da o zaman güncellemeler eksikti, animal crossing, breath of wild falan ara ara drop yiyordu. Fps düşüşleri oluyordu. Alabiliyorsan OLED almanı tavsiye ederim, kullanan arkadaşlarım var ve stabil biçimde oyunları oynadıklarını ilettiler. Tercih sizin tabi ki, kırılma olayını maalesef tam bilmiyorum hangi versiyonlar kırılabiliyor, o konuda bilgim yok.

İlanı görebilir miyim?
O ilan yerine düz switch için 3.000 TL isteyeni buldum. Switch'i kırdırtsam online oyun oynayabilir miyim yani hem cracked olarak örnek vereyim Hogwarts Legacy ve online olarak Fortnite.

İlanı görebilir miyim?
O ilan yerine düz switch için 3.000 TL isteyeni buldum. Switch'i kırdırtsam online oyun oynayabilir miyim yani hem cracked olarak örnek vereyim Hogwarts Legacy ve online olarak Fortnite.

Bir de çip alıp kendim yapmayı düşünüyorum. Sizce bozulma gibi bir riski var mı? Dikkatlice yapsam sorun çıkar mı? Bir video rehberinde yapacağım.

Son düzenleme:

Bir de çip alıp kendim yapmayı düşünüyorum. Sizce bozulma gibi bir riski var mı? Dikkatlice yapsam sorun çıkar mı? Bir video rehberinde yapacağım.
Düz Switch için 3000 lira isteyen biri garip geldi bana. Gereksiz derecede düşük fiyatı. Pek güvenmezdim bu duruma. Online'a gelirsek; Fortnite gibi online oyunları oynayamazsınız. Hogwarts Legacy ise zaten single player oyunu, onu oynayamamanız için sebep yok.

Çip taktırmaya gelirsek; bu tarz işlerden anlamıyorsanız uzak durun. Bu işten anlayan birine yaptırın kesinlikle. İlk defa yapacaksanız özellikle hiç bulaşmayın. Sadece ne yapması gerektiğini bilen birinin ellerinde bile cihaz zarar görebilir yine. Yani direkt işi temiz bir şekilde yapabilecek kadar ustasına devretmeniz lazım. Ben bu konuların uzmanıyım diyorsanız risk sizin, önermem şahsen yine.

Düz Switch için 3000 lira isteyen biri garip geldi bana. Gereksiz derecede düşük fiyatı. Pek güvenmezdim bu duruma. Online'a gelirsek; Fortnite gibi online oyunları oynayamazsınız. Hogwarts Legacy ise zaten single player oyunu, onu oynayamamanız için sebep yok.

Çip taktırmaya gelirsek; bu tarz işlerden anlamıyorsanız uzak durun. Bu işten anlayan birine yaptırın kesinlikle. İlk defa yapacaksanız özellikle hiç bulaşmayın. Sadece ne yapması gerektiğini bilen birinin ellerinde bile cihaz zarar görebilir yine. Yani direkt işi temiz bir şekilde yapabilecek kadar ustasına devretmeniz lazım. Ben bu konuların uzmanıyım diyorsanız risk sizin, önermem şahsen yine.
Xbox One 4.200 TL + 3000 TL nakit şeklinde olacak. Emmumc ile bir süreliğine ban yiyene kadar oyun oynanıyormuş. Çipi de profesyonel birine yaptırmaya karar verdim eskiden ps3 falan yaptığım olsa da switch'i bilmiyorum.

Paranın da... diyerek Xbox Series S ile Switch aldım. Gelecek ay profesyonel birine kırdıracağım. Konsolun tuş hissiyatı gerçekten aşırı hoş. Cevap verenler için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı