Switch önerisi

Baya eski modellerden biri ama çakması vardı sanırım bir aralar, kang white v3 gibi.

Orijinali güzel kaliteli deniyordu, bu linkteki orijinali sayılmaz ama çakması da değil. MMD nin yaptığı bir model ve orijinaline yakın duruyor en azından malzeme kalitesi olarak.

Çakma olanların da sesi aslında kötü değildi ama ömür açısından tabi ki çok iyi olmuyorlar malzeme kalitesinden dolayı.

Bu linktekiler de orijinal olmasa da ona yakın olur diye düşünüyorum. Sadece wooble biraz daha fazla olur ve yağlama iyi yapılmamışsa çok az miktar yay sesi gelebilir. O konuyu da kontrol etmek için birkaç kullanıcı yorumuna bakman daha iyi olur.

Gizli sekmeden girince gateron 43 tl (vergilerle 300) gözüküyor yeni hesapla şansımı deneyeceğim

Hayır ama gizli sekmeden giriş yapınca yeni hesapla yine fiyat arttı. Çok saçma farklı tarayıcıdan da farklı fiyat vs. Sinir bozucu
Ben de az önce deneme amaçlı gizli sekmeden hesap oluşturdum, hesabı açtırmadı bile. Devre dışı bıraktı direkt, normal sekmedeki hesapta da alışveriş olmamasına rağmen herhangi bir indirim gözükmüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…