Switch önerisi

Keyfine göre ürün ürün indirim atıyor saçma bulduğum da bu. Baktığım ürünlere atsa hadi neyse ama işte

Şu an hala bolca seçenek var teker teker yazayım da alayım artık bıktırdı vallaha
Outemu silent lemon V3 30 tane 187 TL.
Mmd cream V4 20 tane 210 TL.
Feker marble white 30 tane 201 TL.
Mmd V2 kutsal panda 30 tane 210 TL.
Ve Outemu'nun milky çeşitleri 30 tane 235 TL.

Bayağı ucuzlar aslında bu fiyata pişman olmam hiçbirinden ama şu anlık almışken en düzgününü alayım da sonra iki haftada bir switch alırım artık.

KKT sümbül diye bir şey buldum fena durmuyor hiç duydunuz mu hocam? @Silinen üye

Gateron buldum şükür ama milky değil bu

Son düzenleme:
Bakıyorum hocam, bir saniye.

Şöyle özetleyeyim, tactile denemek istiyorsan holy panda
silent istiyorsan lemon V3
malzeme kalitesi yüksek bir şey olsun dersen cream V4, POM üst seviye malzemelerden biri ve bu switchde stem, üst ve alt house hepsi POM.

Gateron G Pro da gayet güzel, yani milky kadar kremsi değil ama eski ve kaliteli switchlerden. Elimde black olanı vardı, hissiyat ve ses olarak da gayet tatmin edici.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi şu sıralar sadece osu oynadığımdan sessizliğiyle hissiyatı önemli ama yine kararsızım

Hocam öncelikle türüne karar ver bence. Üç seçeneğin var;
tactile
silent
linear

Linear istiyorsan da malzeme olarak POM denemek istiyosan mmd cream v4, gateron denemek istiyorsan da g pro alabilirsin, kalite konusunda güzel cidden.

POM un farkı büyük mü?

Yorumlarda birisi şunun hissiyatı milky yellowdan güzel demiş. 300 TL'ye geliyor 30 tanesi ama markayı hiç duymadım.

POM un farkı büyük mü?
Yani ses profili ve hissiyat olarak daha çok beğeniyorum ben, diğer switchlere göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En düzgün bulabildiğim video bu ama kasadan kasaya da sesi değişir tabi.

Yorumlarda birisi şunun hissiyatı milky yellowdan güzel demiş. 300 TL'ye geliyor 30 tanesi ama markayı hiç duymadım.
KTT gayet iyi bir marka, hatta gaming gende satılan mchose klavyelerinde baya kullanılan bir marka. Arkadaşımda g75 pro vardı ktt tofu switchli, gayet güzeldi. Hyacinthin sesi nasıldır bilmiyorum ama kalite konusunda bir sorunu yok.

Vallahi şu an silent lemon veya cream V4 alasım geldi ama karar veremiyorum.

Silent lemondan vazgeçtim

Sesine baktım da pek hoşuma gitmedi açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…