Webnus
Centipat
System service exception mavi hatası aldım. Bundan önce de birden fazla mavi ekran hatası alıyorum. Orijinal olmayan hicbir sey kullanmıyorum.
Kusura Bakmayın Cevap alamadım mecbur acmak zorunda kaldım Tekrar Ekrankartı guncellemesi yaptım Size Aida64 Rapor İletiyorum Detaylı inceleme yaparmısınız surekli hata verıyor makıneDiğer konularınızdan devam edin. Diğer konuda başkasının dosyasını da paylaşmışsınız bu şekilde başkasının dosyalarını kendi konunuzda paylaşmayın.
Burada verdiğiniz dosyada ekran kartı kaynaklı sorun yaşadığınız görülüyor.
Ne zaman nereden istemiştin?En guncel BIOS indirmiştim tekrar guncel BIOS talep edeyim buradaki forumdan.
Sizin Önerdiniz Link Üzerinden İndirmistimVerdiğim linke konu açacaksın burada değil. Resmi değil orada yazan SN ile başlayanı yazacaksın.
Ne zaman nereden istemiştin?
Haklısınız Durumu karıstıran benim istedim oradan TeşekkurediyorumBenim önerdiğim Anakart BIOSudur. Bahsedilen VBIOS. Ekran kartı için BIOS önerdiğimi hatırlamıyorum.
Vbios sürüm NV809MH0.7G0 kullanıyorsunuz. En son NV809MH0.7G2: Live Update 6 won't detect GTX 1050 Ti (Aero ITX)Benim önerdiğim Anakart BIOSudur. Bahsedilen VBIOS. Ekran kartı için BIOS önerdiğimi hatırlamıyorum.
Merhaba Muratbey Guncelleme yaptım İnsallah sorun çözülürBenim önerdiğim Anakart BIOSudur. Bahsedilen VBIOS. Ekran kartı için BIOS önerdiğimi hatırlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.