"System Service Exception" Mavi Ekran Hatası

Webnus

Centipat
System service exception mavi hatası aldım. Bundan önce de birden fazla mavi ekran hatası alıyorum. Orijinal olmayan hicbir sey kullanmıyorum.
WhatsApp Image 2019-09-19 at 13.53.36.jpeg

Diğer konularınızdan devam edin. Diğer konuda başkasının dosyasını da paylaşmışsınız bu şekilde başkasının dosyalarını kendi konunuzda paylaşmayın.
Burada verdiğiniz dosyada ekran kartı kaynaklı sorun yaşadığınız görülüyor.

Diğer konularınızdan devam edin. Diğer konuda başkasının dosyasını da paylaşmışsınız bu şekilde başkasının dosyalarını kendi konunuzda paylaşmayın.
Burada verdiğiniz dosyada ekran kartı kaynaklı sorun yaşadığınız görülüyor.
Kusura Bakmayın Cevap alamadım mecbur acmak zorunda kaldım Tekrar Ekrankartı guncellemesi yaptım Size Aida64 Rapor İletiyorum Detaylı inceleme yaparmısınız surekli hata verıyor makıne

Aida64 raporu
Son Olarak Bilgisayar dondu ve kapanmadı anakart Mause ve Klavye Elektrık vermedı ama bilgisayar kapanmadı reset atmak mecburiyetinde kaldım hata dosyası yoktu

Son düzenleme:
Microsoft timinden biriyle mi görüştünüz? Yapamadı mı ? :) Whatsapp programını da günce değilse güncelleyin veya kaldırın.
4 adet disk takılı gözüküyor, gereksiz olanları çıkarın veya HDsentinel ile sağlıklarını bir kontrol edin.
Şuradan İngilizce olarak güncel BIOS dosyanızı isteyin:

Ekran kartı üzerinde olan seri numarasını oradaki konuya ekleyin. S/N: 602-V809-xxxxxx diye giden bir rakamlar olur onu bulup eklersiniz.

Tam Olarak Anlayamadım Ekran kartını ekleyıp nasıl soruda bulunayım ? En guncel Bios indirmiştim Tekrar guncel bios talep edeyim buradaki forumdan

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-09-19 at 16.22.58.jpeg
    WhatsApp Image 2019-09-19 at 16.22.58.jpeg
    294,6 KB · Görüntüleme: 48
Verdiğim linke konu açacaksın burada değil. Resmi değil orada yazan SN ile başlayanı yazacaksın.
En guncel BIOS indirmiştim tekrar guncel BIOS talep edeyim buradaki forumdan.
Ne zaman nereden istemiştin?

Benim önerdiğim Anakart BIOSudur. Bahsedilen VBIOS. Ekran kartı için BIOS önerdiğimi hatırlamıyorum.
Haklısınız Durumu karıstıran benim istedim oradan Teşekkurediyorum
Benim önerdiğim Anakart BIOSudur. Bahsedilen VBIOS. Ekran kartı için BIOS önerdiğimi hatırlamıyorum.
Vbios sürüm NV809MH0.7G0 kullanıyorsunuz. En son NV809MH0.7G2: Live Update 6 won't detect GTX 1050 Ti (Aero ITX)
Merhaba Muratbey Guncelleme yaptım İnsallah sorun çözülür

Bios ekran yazan resim En alttaki guncel hali
Merhaba @Murat5038 Yine bugun konumdaki baslık gecerlı olup aynı hata aldım ekran kartının biosda guncelledım sizden ricam linkteki minidump hatasına bakarmısınız

Minidump dpsyası

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 48
  • Bios ekran.gif
    Bios ekran.gif
    26,9 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı