System uptime in nanoseconds hatası

Unavailableuser

Megapat
Katılım
6 Şubat 2014
Mesajlar
6.104
Makaleler
2
Çözümler
64
Merhabalar;
Bu işte yeniyim yani hiç bir şey bilmiyorum. Bu yüzden cevap yazarken biraz daha açıklayıcı yazarsanız çok daha iyi olur. Raw dosyasını usbye yazdırdım. Biosdan gerekli ayarları yaptım ama kurulum başlarken gri ekranda birden kodlar geliyor ve System uptime in nanosecond: 32510.sayılar. Hatası veriyor. Kext falan demişler hiçbir bilgim yok. Daha önce açılmış zaten konu ama dediğim gibi bilmediğim için anlamadım.
Edit: Pc markası; casper Nirvana cpn 3460-4L45o
 
Fotografini cekip koyabilirsen daha anlasilir olur. Karnel panic aliyorsun ama ne ile alakali bilmiyoruz. Goremedigimizden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Chameleon bootloader'la denedin mi acmayi? Usb'den boot eder etmez 1 e bastiginda chameleon gelecek. Usb yi secip -v yazip enter de bakalim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alakası yok hocam ben şu dual boot maverick 10.9.1 konusundaki dosyaları indirdim benim boot menusunde fare var resimler var usbyi seçip enter diyorum o kadar.
 
Chameleon da yok diğerinde var şimdi chameleona girip bir şey usb seçmeden direk -v yazdım aşağıda komut satırı çıktı enter dedim yine aynı hatayı verdi sonda.
 
Aynen önceki kodlarda gozukuyor değil mi? -v de baslatinca orayi tekrar cekip ekleyebilir misin? Hatadan onceki yerler de dahil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı