foofighterss Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2014 #1 Bu sabah dizüstü bilgisayarım sert bir şekilde düştü gayet sorunsuz şekilde açıldı ama gün içinde mavi ekran hatası aldım. Hatadan tam anlayamadım ne demeye çalıştığını. Minidump dosyalarım burada. minidump Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2014
Bu sabah dizüstü bilgisayarım sert bir şekilde düştü gayet sorunsuz şekilde açıldı ama gün içinde mavi ekran hatası aldım. Hatadan tam anlayamadım ne demeye çalıştığını. Minidump dosyalarım burada. minidump
A Ahmet Doğan Ziyaretçi 19 Ekim 2014 #2 Tüm intel sürücülerinizi güncelleyin. AMD sürücünüzü, Realtek sürücüsünü, Wlan sürüsünü güncelleyin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.479 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Ekim 2014 #3 Eset kaldır, Ahmet'in dediklerini yap. Drivers & software for HP 650 Notebook PC - HP Support Center Bıos güncelle ve sfc /scannow komutunu çalıştır. Düzelme olmaz ise Windows 8.1.1'e geç.
Eset kaldır, Ahmet'in dediklerini yap. Drivers & software for HP 650 Notebook PC - HP Support Center Bıos güncelle ve sfc /scannow komutunu çalıştır. Düzelme olmaz ise Windows 8.1.1'e geç.
yigithan.karabel1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 206 Makaleler 1 Yer Gelibolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2014 #4 SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekranını çözmek için bu sayfayı okuyun.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.479 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Ekim 2014 #5 yigithan.karabel1 dedi: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekranını çözmek için bu sayfayı okuyun. Genişletmek için tıkla... Dediğin sadece içerdiği yönergelere bağlı çözüm ve yeni sistemler için geçerli değil. Çözümü yukarıda verdik.
yigithan.karabel1 dedi: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekranını çözmek için bu sayfayı okuyun. Genişletmek için tıkla... Dediğin sadece içerdiği yönergelere bağlı çözüm ve yeni sistemler için geçerli değil. Çözümü yukarıda verdik.