T.C. kimliğe fotoğraf nasıl eklenir?

ArdaYilmaz28

Decapat
Daha fazla  
Bugün e-Devlet şifresi çıkarmak için PTT'ye gittim. Personel kimliğimi istedi ben de verdim. Kimliğimde fotoğraf olmadığı için kabul etmedi. Nasıl kimliğime yeni fotoğraf eklerim ya da yenisini mi çıkarmam gerek yenisini çıkaracaksam nereden nasıl çıkarabilirim? Bu hafta bunu acilen halletmem gerek. Şimdiden teşekkürler.

199 arayarak nufus mudurlugunden randevu alacaksınız randevu verıldıgı tarıhten once bıyometrık fotoğraf cekınmenız lazım randevu gunundede fotoğrafınız ve şu anki kımlıgınızle saatınde ılınızde olan nufus mudurlugune gıdıceeksınız oradakı memurlar parmak ızınızı ve fotoğrafınızı alarak yenı fotoğraflı kımlık olusturuyor yeni kimliginiz adresinize 1-2 hafta ıcınde gelıyor yenı kımlıgınız gelene kadar sıze gecıcı kımlık fotokopisi verıyolar.

199 arayarak nufus mudurlugunden randevu alacaksınız randevu verıldıgı tarıhten once bıyometrık fotoğraf cekınmenız lazım randevu gunundede fotoğrafınız ve şu anki kımlıgınızle saatınde ılınızde olan nufus mudurlugune gıdıceeksınız oradakı memurlar parmak ızınızı ve fotoğrafınızı alarak yenı fotoğraflı kımlık olusturuyor yeni kimliginiz adresinize 1-2 hafta ıcınde gelıyor yenı kımlıgınız gelene kadar sıze gecıcı kımlık fotokopisi verıyolar.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı