T-Launcher virüslü mü?

Biri açık kaynak, diğeri yarı açık kaynak. İçerilerinde bir kötücül yazılım vesaire bulunmuyor.

Yarı açık kaynak dediğim, dosyaları şifrelenmemiş yani. İçini açıp inceleyebilirsiniz. Öyle yazıyordu, sitelerinde.
Bende onun içini açıp inleyecek kadar donanım yok. Yine aynı hesaba geliyo' benim iş.

Bu konu bir ara çok tartışıldı zaten. Bir kesim yok derken bir kesimde var dedi. Satın almak en iyisi.

T-Launcher sıfıncı gün zaafiyeti riski hariç tamamen güvenli. Zaten bu risk tüm crack uygulamalarda mevcut. Bir güvenlik açığı olur, bu istismar edilir. Bilgileriniz çalınır. Ancak ben de kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım. Ama dediğim gibi bu sorunları Windows bile yaşıyor ve düzenli yama getiriyor. T-Launcher de düzenli yama yapıyor uygulamasına.

Biri açık kaynak, diğeri yarı açık kaynak. İçerilerinde bir kötücül yazılım vesaire bulunmuyor.

Yarı açık kaynak dediğim, dosyaları şifrelenmemiş yani. İçini açıp inceleyebilirsiniz. Öyle yazıyordu sitelerinde.

Açık kaynak olan bence daha güvenilir zaten içini açıp virüs var mı diye bakabiliyoruz.

Ya arkadaşlar, ortada kesin bir bilgi yok mu? Ulan akşam akşam başımıza dert aldık 2 saat minecraft oynayacağız diye.

Korkma bir şey olmaz. Binlerce kişi kullanıyor. Şüphe duyuyorsan satın al.
En fazla ne olabilir, hocam? Yani ne yapabilirler bunlar bana? Ben bu mereti 5 yıl boyunca falan kullandım, hiçbir sıkıntı gelmedi başıma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı