Z zagzirus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 1.587 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2022 #1 Merhaba. Kazımı uzaktan takip etmek istiyorum. T-Rex Miner webui arayüzü PC de güzel çalışıyor. Telefonumda nasıl çalıştırabilirim? ya da başka programlar var mı bununla ilgili, Windows kullanıyorum.
Merhaba. Kazımı uzaktan takip etmek istiyorum. T-Rex Miner webui arayüzü PC de güzel çalışıyor. Telefonumda nasıl çalıştırabilirim? ya da başka programlar var mı bununla ilgili, Windows kullanıyorum.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 14 Ocak 2022 #2 Ben direkt telefonumdan "Chrome Remote Desktop" ile bağlanıyorum ince ayarlarımı da yapıyorum. Tavsiye ederim. Chrome Remote Desktop - Chrome Web Store Chrome Remote Desktop extension chrome.google.com
Ben direkt telefonumdan "Chrome Remote Desktop" ile bağlanıyorum ince ayarlarımı da yapıyorum. Tavsiye ederim. Chrome Remote Desktop - Chrome Web Store Chrome Remote Desktop extension chrome.google.com