GLRTech Bluetooth Kablosuz Oyun Kolu | PS4 PC Uyumlu | Wireless Bilgisayar Gamepad Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kanka ben detroit become human oynamak için almıştım en başta fiyatına göre memnun etti titremesi falan her şeyi okey ama detroit oynadıktan sonra kullanmasam bile üstündeki tuşlar nasıl desem böyle bastığında tatmin etmiyor titriyorlar yani yerlerinde oynuyorlar. Bir iki oyun oynayıp bırakacaksan alınır kısa zamanlı için ama fifa, forza falan oynayacaksan alınmaz.
Kanka ben Detroit Become Human oynamak için almıştım en başta fiyatına göre memnun etti titremesi falan her şeyi okey ama Detroit oynadıktan sonra kullanmasam bile üstündeki tuşlar nasıl desem böyle bastığında tatmin etmiyor titriyorlar yani yerlerinde oynuyorlar. Bir iki oyun oynayıp bırakacaksan alınır kısa zamanlı için ama FIFA, Forza falan oynayacaksan alınmaz.
hocam ürün elime ulaştı 1-2 gündür deniyorum. r2-l2 tuşlarından %70 basınca tam algılıyor anlayacağınız %30 luk boşluk kalıyor. normal mi yoksa ürün sorunlu mu. yardımcı olursanız sevinirim.