T300 RS GT TH8S'i algılamıyor

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Type-C ile takınca oyun algılıyor vitesi ama direksiyona takınca algılamıyor.

Evet hocam Thrustmaster'ın kendi sitesinden indirebilirsiniz linkini bırakıyorum. TH8S Driver

Bir yaşıma daha girdim. Neden böyle ki? Direkt direksiyonun sürücüsünün içinde neden değil ki?

Evet hocam Thrustmaster'ın kendi sitesinden indirebilirsiniz linkini bırakıyorum. TH8S Driver

İndirdim yine olmadı. Bu sürücü gibi sürücü mü yoksa açılabilen bir uygulama mı vitesin sürücüsü? Çünkü yüklü gözüküyor ama açılabilen bir sayfa bulamadım.

Hocam normal direksiyonun sürücüsü gibi bu sürücüyü de kurmanız lazım. Siz sürücüyü kurduktan sonra vitesin kendisi kontrol panelinde gözükecektir.

Ayrıca bu driver sadece TH8S'in değil TH8A'nın ve Sparco el freni gibi diğer Thrustmaster aparatlarının da driver'ı.

Gözükmüyor

Hocam? Yardımcı olabilir misiniz? Gözükmüyor kontrol panelinde.

Son düzenleme:
Hocam yapabileceğimiz pekte bir şey yok, ürünün kendisi sıkıntılı muhtemelen ürünün firmware'ında sıkıntı olabilir. Ürünü satın almanızdan 2 hafta geçmediyse değişim talep edebilirsiniz. Birde direksiyonun son firmware ve driver güncellemesini yaptınız mı ?

Type-C ile takınca oyun algılıyor vitesi ama direksiyona takınca algılamıyor.

Thrustmaster'in Facebook grubunda birisi de sormuştu. İki ürünü de kullanan kişi "PS kullanılırken direksiyona bağlanır, PC'de kullanırken vites direksiyona bağlıyken algılanmaz" demişti. Bundan dolayıdır muhtemel.

Sürücüyü silip baştan yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…